star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Törökbálint

  • 167 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

511 ezer Ft

Kiadó üzleti Törökbálint

  • 167 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó üzleti Törökbálint

  • 167m²


Ár:

511 000 Ft

Építés éve
1995
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája KIADÁSRA kínálja ezt a TÖRÖKBÁLINTI ÜZLETHELYISÉGET!
Béreljen 167 négyzetméteres földszinti ingatlant az Atlanta Center területén, akár rövid távra is! Rendezvényekre, konferenciákra, privát eseményekre is alkalmas a felújított jelenleg bemutatóteremként funkcionáló ingatlan.

-Bérleti díj: 8 EUR/m2/hó + Áfa
-Üzemeltetési költség: 2 EUR/m2/hó + Áfa
Egy-egy esemény bérleti díja megbeszélés szerint.
A hirdetésben feltüntetett bérleti díj az ÁFA-t nem tartalmazza, valamint az euró árfolyamának megfelelően változik.

Az Atlanta Center Törökbálint frekventált részén, az M0-M1-M7 autópályák közelében helyezkedik el. Az ingatlanon raktár, üzlethelyiség, iroda bérlésére is lehetőség van. Kiváló adottságai vannak cégközpont, telephely, nagykereskedelmi központ kialakításához. Természetesen rendezvényekre, konferenciákra, privát eseményekre is alkalmas a FELÚJÍTOTT ingatlan megbeszélés szerint.
Az Atlanta Center kiválóan megközelíthető személy és tehergépjárművekkel súlykorlátozás nélkül. 350 férőhelyes parkoló áll az ide látogatók részére. Az ingatlan tömegközlekedéssel is elérhető.
Az autópályák közelsége miatt az ország bármely pontjára könnyen el lehet jutni ide. Közvetlen környezetében számos kis- és nagykereskedelmi egység, raktár, üzem és benzinkút is található.
A távfigyelő rendszernek és az állandó őrszolgálatnak köszönhetően garantált a teljes körű biztonság az ingatlan egész területén.

– Ingatlan teljes területe: 167 nm
– Kitűnő elhelyezkedés, M0/ M1/ M7 autópályák közelsége
– Súlykorlátozás nélküli megközelítés
– Fejlett infrastruktúra
– 0-24 órás biztonsági szolgálat
– Felszíni parkolók
– Kereskedelmileg frekventált környezet
– Cégközpontnak is kiváló
Amennyiben a LIDO HOME által kínált TÖRÖKBÁLINTI ÜZLETHELYISÉG, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna de nincs elegendő pénze? Hitelügyintézőnk a rendelkezésére áll!
Irodánk hétvégente is teljes körű szolgáltatásokkal várja Önt!
LIDO HOME - ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
167m²

Elhelyezkedés

Törökbálint


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6351773


+36 30

Ingatlannet kód: NET6351773


Az általad megtekintett kiadó törökbálinti üzlethelyiség 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség bérleti díja 511 ezer Ft, négyzetméter ára 3 060 Ft. Az ingatlant Gálicz Zsolt referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6351773. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökbálint ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.