star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó üzleti Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 430 m²

    alapterület

Bérleti díj:

1,6 millió Ft

Kiadó üzleti Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 430 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Budapest, XI. kerület, Lágymányos

  • 430m²


Ár:

1 600 000 Ft

Az ingatlanról:

Egyedülálló lehetőség irodának, átvevőpontnak, bemutató teremnek, oktatási központnak, edzőteremnek vagy táncteremnek – de még számtalan más tevékenységhez is tökéletesen alkalmas!

Az utcáról nyíló 30 nm üzlethelyiség kínál lehetőséget egy helyrajzi számon. Tehát itt minden adott az üzleti sikerhez!

Mindkét ingatlant cirkófűtés szolgálja, és vízórás rendszerrel van ellátva. Az elektromos rendszer cseréje folyamatban van, így minden kényelmi szolgáltatás a kezébe kerül. És ami még jobb: március végére minden készen áll! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy garantálja a sikerét és válassza az ideális helyet vállalkozásának vagy tevékenységének!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Lágymányos, Erőmű utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631166


+36 70

Ingatlannet kód: NET6631166


Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 430 m². Az üzlethelyiség bérleti díja 1,6 millió Ft, négyzetméter ára 3 721 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631166. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Lágymányos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.