star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Badacsonytördemic

  • 3 746 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó földterület Badacsonytördemic

  • 3 746 m² telek

  • Eladó földterület Badacsonytördemic


Ár:

50 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kizárólag irodánkat bízták meg!
A LIDO HOME TAPOLCA eladásra kínálja, külterületi, BALATONI PANORÁMÁS TELKÉT.

A LIDO HOME TAPOLCA által kínált PANORÁMÁS TELEK jellemzői:
- BELTERÜLET HATÁRÁN, jól megközelíthető, átmenő forgalomtól mentes helyen lévő terület!

- ÖRÖK PANORÁMA a Balatonra, Szigligetre, a Badacsonyi Bazaltorgonákra, ...
- A telek mérsékelten meredek emelkedése biztosítja az egyedülálló panorámát, és a telek egészének élvezetét! A panorámába a saját területen lévő növényzet takar csak bele.

- A telek 3.746 nm-es, szőlő és rét besorolású.
- Akár a szomszédos terület is megvásárolható, amely 3.549 nm-es.
- Aktuális övezeti besorolása szerint: minimálisan kialakítható beépíthető telekméret 3.500 nm, beépíthetőség 3% (terepszint alatt 5%), de legfeljebb 160 nm.
- Ha a legközelebbi strandtól mindössze 1.900 m-re, egy csendes, hangulatos településen, nyugodt környezetben szeretné élvezni a Balatoni Panorámát, válassza ezt a telket!

Amennyiben a LIDO HOME TAPOLCA által kínált Balatoni Panorámás TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon!
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Badacsonytördemic


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6436586


+36 70

Ingatlannet kód: NET6436586

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 746 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes. Parkolási lehetőség: udvarban. A telek ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 13 348 Ft, ami a badacsonytördemici átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Imre referens a Lido Home Tapolca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6436586. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytördemic ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.