star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Badacsonytördemic

  • 994 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó földterület Badacsonytördemic

  • 994 m² telek

  • Eladó földterület Badacsonytördemic


Ár:

55 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNKAT BÍZTÁK MEG!
A LIDO HOME eladásra kínálja, BADACSONYLÁBDIHEGYI BALATONI-RÉSZPANORÁMÁS TELKÉT!
A LIDO HOME által kínált belterületi BALATONI-KÖZELI TELEK jellemzői:
- Csendes - átmenő forgalomtól mentes - úton jól megközelíthető, CSODÁLATOS TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN, remek TÁJ- és BALATONI RÉSZ-PANORÁMÁVAL rendelkező ingatlan!
- Délnyugati tájolása biztosítja, hogy a nap mindig beragyogja.
- Üh1-es övezeti besorolása (üdülőterület Üh jelű borvidéki hétvégiházas építési övezet) családi ház építésére (is) alkalmas. Maximális beépíthetőség 15% (149 nm maximális alapterület), beépítés módja: szabadon álló; lakószint plusz padlástér-beépíthetőség megoldható!
- Igény estén akár a szomszédos 994nm-es telek fele, az egésze is megvásárolható.
- A látványterven szereplő ház egy példa, az előírásoknak megfelelő épületre. Igény esetén a terv véglegesíthető; a kivitelés is megoldható.

- Az épület tetőterében elhelyezkedő terasz kellemes panorámát biztosít a Balatonra és a környező hegyekre-dombokra. A földszint és a teljesen sík terület kellemes tájpanorámával kecsegtet.
- Közművek: Gázcsonk a telken, villany (akár 3x25 A + 16A is leköthető) és csatorna a telek előtt. Vezetékes víz a szomszédtól átköthető. Vagy a saját telken elhelyezkedő ásott kútról is megoldható.
- Ha a helyi strandtól mindössze 10-15 perces sétával elérhető ( kb.900m), a tömegturizmustól elegendő távolságban lévő helyen szeretne nyaralója vagy családi háza építésére alkalmas telket megkaparintani, válassza ezt az ingatlant!
- Ha horgászni szeretne: a legközelebbi stég kb. 500 m.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált PANORÁMÁS TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon!
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Badacsonytördemic


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554668


+36 70

Ingatlannet kód: NET6554668

A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 994 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A telek ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 55 332 Ft, ami a badacsonytördemici átlaghoz képest 71%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Imre referens a Lido Home Tapolca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554668. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytördemic ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.