star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Badacsonytördemic

  • 7 723 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó földterület Badacsonytördemic

  • 7 723 m² telek

  • Eladó földterület Badacsonytördemic


Ár:

79 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Befektetési Lehetőség A Balatonnál!

A Szigligeti várral, Tanúhegyekkel szemben, a 71- es főút közelében, két utcára nyíló 7.723 m2 belterületi ingatlan eladó.

A "Kivett beépítetlen telek" előtt megtalálható közművek: áram, víz, csatorna, gáz.
Az övezetben a kialakítható legkisebb terület 900m2. A minimális szélesség 18 m.
A szabadon álló építési mód mellett a legnagyobb beépítettség 15%. A legmagasabb terepszinttől az építménymagasság 4 méter. A zöldfelület kialakítása 60 %.
Maximum 1,5 m magas kerítés létesíthető.
Tetőtér kialakítására is van lehetőség a szabályzat szerint, ami miatt több pontról Balatonra néző panorámát kaphat az új épület.

Kérdéseivel keressen bizalommal!

A 71-es főút mentén, a Badacsony északnyugati oldalán található, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park mellett. Központján a 7341-es út („Római út”) vezet végig.
Területén áthalad a Székesfehérvár–Tapolca-vasútvonal, amelynek egy megállóhelye és egy állomása is van itt: a központhoz közel Badacsonytördemic-Szigliget vasútállomás, délkeleti részén, Badacsonylábdihegy üdülőterületen pedig Badacsonylábdihegy megállóhely.
Szomszédos települések: Badacsonytomaj, Hegymagas, Nemesgulács és Szigliget.

A környékről:

A Szigligeti várral, Tanúhegyekkel szemben, a 71- es főút mellett.


Elhelyezkedés

Badacsonytördemic, Szigligeti várral szemben


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6490960


Balla Ingatlan - Siófok - Relax - Ingatlansiófok

Balla Ingatlan - Siófok - Relax - Ingatlansiófok

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6490960

Balla Ingatlan - Siófok - Relax - Ingatlansiófok

Balla Ingatlan - Siófok - Relax - Ingatlansiófok

Az iroda további hirdetései
A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 7 723 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 10 346 Ft, ami a badacsonytördemici átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Anna Éva referens a Balla Ingatlan - Siófok - Relax - Ingatlansiófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6490960. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytördemic ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.