star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Csapókert

  • 280 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 021 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Csapókert

  • 280 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 021 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Csapókert

  • 280m²


Ár:

199 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Debrecen Csapókert városrészében eladásra kínálok, egy 2003-ben épült, 280 nm-es, belső 2 szintes nappali + 6 szobás családi házat, 35 nm-es garázzsal, parkosított, 1021 nm-es nagyságú telken.
A szobákon kívül előszoba, gardrób, 2 fürdőszoba, finn szauna, külön WC, télikert áll rendelkezésre.
Burkolatok: járólap, illetve laminált padló.
A mai kornak megfelelően korszerű gázcirkó fűtés található kondenzációs kazánnal. A nappaliban hangulatos kandalló is található. Hideg burkolatok padlófűtéssel vannak ellátva, máshol radiátoros-hőleadók vannak. A kellemes hőmérsékletet meleg időben légkondicionáló berendezések biztosítják.
A meleg víz előállításához napkollektor, az elektromos áramfogyasztásának csökkentéséhez napelemek állnak rendelkezésre. Az ablakokra alumínium redőny került.
A nappaliból igényes kialakítású fedett teraszra lehet kilépni
A telken automata öntözőrendszer lett telepítve. A kellemes baráti, családi együttléteket szolgálja a filagória, a bográcsozó hely. Megnyugtatóan hat a kialakított sziklakert. Kertművelést kedvelők részére a konyhakertben magas ágyások állnak rendelkezésre. Ha kutyát szeretne tartani megteheti, mivel van kennel is.
Megtekintés egyeztetett időpontban lehetséges.
Irányár: 199 M Ft.
Irodai azonosító:3320


Elhelyezkedés

Debrecen, Csapókert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6587955


+36 20

Ingatlannet kód: NET6587955


Az általad megtekintett eladó Debrecen, csapókerti családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 021 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 710 714 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Ingatlan-Pont Bt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587955. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Csapókert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.