star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Debrecen, Külterület

  • 500 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 10 036 m²

    telek

Vételár:

850 millió Ft

Eladó ház Debrecen, Külterület

  • 500 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 10 036 m² telek

  • Eladó ház Debrecen, Külterület

  • 500m²


Ár:

850 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szobák száma
5

Az ingatlanról:

Üdvözöljük!

Engedje meg, hogy bemutassuk Debrecen város egyik legcsillogóbb gyöngyszemét, ahol a páratlan elegancia, kivételes kényelemmel és okos praktikussággal párosul.

Az egy hektáron elterülő birtokot, magas falak óvják a kíváncsiskodó szemektől és egy gyönyörű, kézzel készített egyedi kovácsoltvas kapu biztosítja a bejutást.
A kertben csodálatos fák, virágok és egy Koi pontyokkal teli, vízeséssel fűszerezett kerti tó is fellelhető. Természetesen, a Villából és annak erkélyeiről, az abszolút egyedülálló panorámához szintúgy hozzátartozik az impozáns úszómedence –fűthető szeparált résszel-, teniszpálya, télikert, 200 nm-es terasz, öltözők, kerti helyiségek és egy minden gasztronómiai elvárást kielégítő konyhablokk a filagóriában. Három autó a teremgarázsban, húsz az udvaron helyezhető el.

A Villába belépve káprázatos látvány tárul elénk, ahogy a korszerű panoráma ablakok beinvitálják a fényt, a grandiózus, 6 m magas nappaliba, aminek élményét, télen a kandalló egészít ki. A ház négy hálóterme, saját fürdő és gardrób szobával rendelkezik. A felső szinten helyet kapott egy biliárd szoba, az alsó, wellness részlegen pedig a finn és infra szauna egyaránt megtalálható.

A teljes biztonságtechnika – kamera - riasztó rendszer kiépítve és távfelügyeletre bekötve lett.
Az egész éves optimális klíma érdekében, a villa az egyik legmodernebb geotermikus hőszivattyúval, napkollektorral, inverteres split klímákkal, mennyezeti infra panelekkel, továbbá nagy teljesítményű napelem és energiatároló rendszerrel is rendelkezik. Ezekből fakadóan az ingatlan szinte önfenntartó.

Páratlan és káprázatos lehetőség Önnek, egy karnyújtásnyira.

Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésünket!

Bármilyen kérdés esetén, kérem keresse bizalommal ingatlan-tanácsadó kollégánkat.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
10m²
Fürdőszoba
10m²
Erkély
10m²
Szoba
20m²
Szoba
20m²
Szoba
20m²
Szoba
20m²
Nappali
100m²

Elhelyezkedés

Debrecen, Külterület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648337


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648337


Az általad megtekintett eladó Debrecen, külterületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 10 036 m². További jellemzői: az építés éve 2000. A családi ház ára 850 millió Ft, négyzetméter ára 1 700 000 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Besenyődi Emil Tamás referens a Molnár Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Külterület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.