star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyékényes

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 869 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Gyékényes

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 869 m² telek

  • Eladó ház Gyékényes

  • 140m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Gyékényesen új építésű lakóház igényeseknek eladó!

Gyönyörű táj, mesés kilátás, új építésű otthon – mi más kellene az álmaihoz? A Gyékényesi-tótól pár lépésnyire kínálok Önnek megvásárlásra egy 140 nm-es, új építésű, könnyűszerkezetes, szigetelt lakóházat, melyben két fürdőszoba, amerikai konyha, 3 szoba + nappali lett kialakítva. A két szintes épület kívülről 10 cm-es hungarocellel, belül pedig a teljes épület kőzetgyapottal lett szigetelve, melyre víz-és párazáró fólia, majd tűzálló gipszkarton került. Vezetékeket nem látunk a helyiségekben, minden kábel el lett rejtve.

Fűtése elektromos panelekkel, klímával és elektromos kandallóval van megoldva. A közművek közül víz, villany és csatornával rendelkezik az ingatlan, gáz az utcában található, így lehetőség van a bekötésére, ha Ön ezt elengedhetetlennek találja.

Az emeleten található galéria egy tóra néző teraszra nyílik, mely igazán mediterrán hangulatot teremt az otthonában. A kerámiaburkolatoknál dominál az ANTIQUE SKY Metró Csempe, mely egyedivé és érdekessé teszi a tereket, a padlóburkolatnál pedig a Century Wood koktél parketta teszi színessé és izgalmassá a fehér falazatú szobák hangulatát.

A tágas, napfényes, északkeleti tájolású nappaliból rálátni a ház mögött lévő csodaszép tavakra, ahol lehetőség van egy privát partszakaszon az itt élőknek a fürdésre, horgászatra, búvárkodásra. Az utca túloldalán pedig a szabad strand várja a pihenni vágyókat. A kerítéssel körbekerített 435 nm-es könnyedén karbantartható udvar biztonságos környezetet biztosít családjának és házi kedvenceinek egyaránt.

Ne habozzon, ez a lehetőség egyszerűen fantasztikus! Vegye meg most ezt az álomházat ebben a páratlan szépségű környezetben, és élvezze az életet!

Paraméterek

Ár 79,9 millió Ft
Alapterület 140 nm
Telekterület 435 nm
Szoba 3

Referencia szám: HK-4475854-IN


Elhelyezkedés

Gyékényes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602682


+36 30

Ingatlannet kód: NET6602682

Az általad megtekintett eladó gyékényesi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 869 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 570 714 Ft, ami a gyékényesi átlaghoz képest 61%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602682. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyékényes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.