star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyékényes

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 705 m²

    telek

Vételár:

10,5 millió Ft

Eladó ház Gyékényes

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 705 m² telek

  • Eladó ház Gyékényes

  • 90m²


Ár:

10 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Gyékényes belterületén, a József Attila utcában, szép, rendezett falusi környezetben, eladó egy két lakrészből álló, összesen 90 m2-es, felújításra, vagy bontásra szoruló, vegyes falazatú családi ház, hozzá tartozó, rendhagyóan nagy méretű 5705 m2-es telekkel, gazdasági melléképületekkel.
Az első, utcafront felőli lakrész helyiségei: 2 szoba, konyha, fürdőszoba+wc, közlekedő, zárt, üvegezett terasz.(60 m2)
A hátsó lakrész helyiségei: előtér, konyha, szoba, padlásfeljáró+kamra. (30 m2)
Közművek közül víz, villany az épületbe bevezetve.
Az 5705 m2-es egyenes sík telek, és a kiemelt turisztikai célpontú Gyékényesi tó közelsége miatt, ajánlanám befektetési célra az ingatlant. Kiválóan alkalmas kemping vagy pl. apartmanházak kialakítására.
Gyékényes település a Dél-Dunántúli országrészben, Somogy megyében, Horvátország szomszédságában helyezkedik el. Az ingatlantól 2 km-re található a kristálytiszta vízéről híres Gyékényesi tó, mely remek kikapcsolódást adhat a pihenésre vágyóknak. A legközelebbi városok Csurgó és Nagykanizsa.


Elhelyezkedés

Gyékényes, József Attila u. 6


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614923


+36 30

Ingatlannet kód: NET6614923

Az általad megtekintett eladó gyékényesi (József Attila u. 6) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 705 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 10,5 millió Ft, négyzetméter ára 116 667 Ft, ami a gyékényesi átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614923. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyékényes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.