star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gyékényes

  • 312 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 272 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Gyékényes

  • 312 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 272 m² telek

  • Eladó ház Gyékényes

  • 312m²


Ár:

75 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Gyékényesen egy kétgenerációs, kompletten (külön bejárattal, saját terasszal, saját kocsibejáróval, saját kertrésszel) ketté választható gyönyörű családi ház (ez esetben iker jelleggel), gyalogosan is csupán pár percre Magyarország legtisztább vízű tavától. Kiváló vétel nagycsaládok részére, összeköltözőknek, akik ennek ellenére szeretnék megőrizni a privátszférájukat, de akár befeketésnek, nyaraltatásnak is, hiszen Gyékényes nagyon kedvelt üdülő, horgász, vadász és búvárparadicsom. A 2004 ben épült ingatlanban megtalálható 3 háló, két konyha étkezővel, két nappali, két fürdő wc-vel, egy előtér gardróbbal, egy közlekedő, egy háztartási helyiség, három fedett terasz és egy fűtött garázs elektromos ajtóval. Az 1272 nm-es telken áll még egy 25nm-es melléképület, ami kevés ráfordítással vendégházzá alakítható, valamint egy 5nm-es tároló helyiség.Az ingatlan teljes bútorzattal együtt eladó.Gyékényes Nagykanizsától 25km-re délre fekszik közvetlen a Horvát határ mellett. Közelebbi városok: Csurgó, Kapronca (HR), Nagykanizsa, Nagyatád. A Kotró Magyarország egyik legszebb és legtisztább tava, nagy népszerűségnek örvend mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében. Az ingatlan tehermentes, viszonylag rövid időn belül birtokba vehető.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Gyékényes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615748


+36 30

Ingatlannet kód: NET6615748

Az általad megtekintett eladó gyékényesi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 312 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 272 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 240 385 Ft, ami a gyékényesi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Szétag Tímea referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615748. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyékényes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.