star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrladamér

  • 155 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 118 m²

    telek

Vételár:

79,5 millió Ft

Eladó ház Győrladamér

  • 155 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 118 m² telek

  • Eladó ház Győrladamér

  • 155m²


Ár:

79 500 000 Ft

Építés éve
1988
Szintek
4
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Ház a tónál egy park közepén Szigetközben?
Győrladamér csendes, széles utcájában gyönyörű, dúsan zöldellő fákkal és bokrokkal teli, kellemes klímát nyújtó, de napimádóknak és horgászoknak is lehetőségeket kínáló kertben egy 155 m2 + pincés ház keresi új gazdáját. Pompás kilátás a teraszról, az erkélyről, az étkezőből a kertre.Szépen megmunkált tömör fa kapuk, erkély- és teraszkorlátok és sok szép lambéria adja meg az ingatlan különleges hangulatát.
Világos szobák, takaros konyha tetszetős konyhabútor, tűzhely, mosogatógép, befőtteket elnyelő kamra, bárpult a konyha és az étkező között, földig üvegezett fal az étkezőben, bentről megközelíthető 1 állásos garázs, automata garázsajtóval. Benti teret bővíti a 8 méter hosszú 2 szobát átfogó lodzsa, az erkély és a terasz. Itt a tinédzser gyerekeknek is kiépíthető a külön életterük kirepülés előtt, nem beszélve a „buli zónáról”, ami a szépen felújított pince egy eldugott helyiségében kialakítható. Minden közmű be van vezetve.
Az 1988-ban épült házban folyamatos felújítások történtek az elmúlt 10 évben. Új ablakok, Vaillant kazán, ami fűt és vizet melegít, 3 fázisú áram, melléképületek, szép járólapok és laminált padló mindenhol, asztalos által készített konyhabútor. Néhány rész pl.: a fa kapu és a fa erkélykorlátok felújítást, kezelést igényelnek. A homlokzati hőszigetelés még szintén hátra van.
0. szint: Pince: 5 helyiség 86 m2 1. szint: nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba wc-vel, rakodótér, garázs, wc, 86 m22. szint: 2 szoba, fürdőszoba wc-vel, közlekedő 53 m23. szint: tetőtér: 2 szoba, közlekedő 32 m2/2= 16 m2
Ebben az ingatlanban meg van a család intimszférájának sértetlensége. Élvezzék!
Éljenek a lehetőséggel!
Érdeklődjenek!
Örömmel állunk rendelkezésükre!

Referencia szám: HZ070436-IN


Elhelyezkedés

Győrladamér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6539775


+36 20

Ingatlannet kód: NET6539775

Az általad megtekintett eladó győrladaméri családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 118 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 79,5 millió Ft, négyzetméter ára 512 903 Ft, ami a győrladaméri átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Ildikó_ referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrladamér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.