star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrladamér

  • 165 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 985 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Győrladamér

  • 165 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 985 m² telek

  • Eladó ház Győrladamér

  • 165m²


Ár:

94 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Győrladaméron Győrtől 10 km-re eladó ez a teljes körűen felújított nappali + négyszobás családi ház berendezéssel együtt.
Kamaszodó gyermekei saját élettérre vágynak? Jó lenne, ha mindenkinek lenne külön szobája? Ezt a házat azoknak ajánlom, akik szeretik, ha van elegendő élettér a házukban és a kertben, szeretik a nyugodt – kertvárosi – környéket mégis szeretnének közel lenni a városhoz.
Az ezer négyzetméteres telek a főúttal párhuzamos, csendes utcában van.
A ház 1995-ben épült, 2021-ben jelentős felújításon esett át.
Teljes közművel rendelkezik: a villany 3x16 Amper – napelemek segítik a gazdaságosabb fenntartást.
A szigetelt falaknak, szigetelt padlásnak és a három rétegű nyílászáróknak köszönhetően télen alacsony fűtési költséggel lehet biztosítani az otthon melegét, nyáron pedig alig van szükség a klíma használatára.
A szobákban laminált padló van, a többi helyiségben járólap.
A fürdőszobák tavaly lettek felújítva minőségi termékekkel.
Az emeleten két klíma van, tető Bramac cseréppel fedett.
Fűtés új Ariston kondenzációs kazánnal van biztosítva, a meleg víz új 120l Hajdú villanybojlerrel.
A konyha tavaly nyerte el jelenlegi formáját: új munkalap, Gorenje gáztűzhely és villanysütő, illetve mosogató gép, Zanussi hűtő, mikró – szintén újak. Minden bútor és gép az eladási ár része.
A mosókonyha berendezése szintén az ár része.
A garázs, kerti tároló, műhely és kamra berendezései szintén az eladási ár részét alkotják: nagyon sok kerti szerszámot így nem kell már megvásárolnia a ház új tulajdonosának.
A kert locsolását a fúrt kútból lehet gazdaságosan megoldani.
A ház megvásárláshoz szükség esetén rendkívül alacsony kamatozású hitelt tudunk biztosítani!


Elhelyezkedés

Győrladamér, Árpád utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6615350


+36 20

Ingatlannet kód: NET6615350

Az általad megtekintett eladó győrladaméri (Árpád utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 985 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 575 152 Ft, ami a győrladaméri átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czigler Hédi referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615350. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrladamér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.