star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Győrladamér

  • 124 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 648 m²

    telek

Vételár:

102,9 millió Ft

Eladó ház Győrladamér

  • 124 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 648 m² telek

  • Eladó ház Győrladamér

  • 124m²


Ár:

102 900 000 Ft

Építés éve
2019
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Győrladaméron kínálom megvételre ezt a 2019-ben, 648nm-es telken épült, 124nm-es családi házat.

Elhelyezkedését tekintve a település mindössze 10-12 perc távolságra található Győrtől autóval, ami mellesleg kerékpárral is gyorsan megközelíthető. A főút mellett húzódik a kerékpárút mely egész Szigetközt átszeli, így kötve össze Győrt Mosonmagyaróvárral. A munkahely eléréséhez, valamint az esetleges bevásárlás és mindennapi ügyek intézéséhez is nagyon közel van a városhoz, mégis kellő távolságra egy nyugodt élethez. Nagyon sok szép kirándulóhely található a Szigetközben, emiatt is vonzó sokaknak ez a település.

Fontosabb műszaki adatok:

A ház Porotherm 30NF falazóelemekből épült, fafödémes, betoncserepes tető, a homlokzatra 15 cm vastag hőszigetelő rendszer került. Nyílászárói 3 rétegű hőszigetelt műanyag ablakok. A fűtését gázkazán látja el részben padlófűtéses, részben radiátoros hőleadással. (További információkért a házzal kapcsolatban keressen bizalommal!)

Fontosabb információk és előnyök, amik ennek az ingatlannak a megvásárlása mellett szólnak:

- csendes környék (kivéve meccsnapon ???? ) távol a város zajától, mégis mindenhez közel
- színezett háromrétegű, hőszigetelt műanyag ablakok
- már megépített kémény kandallóhoz
- két külön fürdőszoba
- újszerű konyhabútor beépített gépekkel
- riasztórendszer
- egy állásos, elektromos kapus garázs
- hatalmas, 3-4 autó parkolására elegendő hely az udvaron
- teljesen körbekerített, füvesített udvar
- beépíthető tetőtér
- „Rezsivédett” ház!
- rövid időn belül költözhető!

Az építkezés során a tulajdonos rendkívüli figyelmet fordított, hogy a ház tökéletes minőségben készüljön el, ügyelve a beépített anyagokra és a szakszerű kivitelezésre.
A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között, lovarda, horgásztó, teniszpálya, gokart pálya, sportpálya, játszótér és nem mellesleg a közeli Mosoni-Duna part és szabad strandja. A hétköznapok kényelméhez hozzájárul a közeli élelmiszerüzlet és egyéb szolgáltatók. Kis távolságon belül iskola és óvoda, bőlcsöde, posta, a háziorvosi szolgálat, gyermekorvosi rendelő, gyógyszertár és állatorvosi rendelő is elérhető.

Akiknek ajánlom:
- méretéből adódóan megfelelő egyedülállóknak, pároknak, vagy családnak
- beépíthető tetőtere miatt akár nagycsaládosoknak, vagy több generációs összeköltözőknek
- telek mérete miatt azoknak, akik szeretnek kertészkedni és akik nem :)
- elhelyezkedése miatt, akik szeretik a falusi/kis községi életet mégis ragaszkodnak a városi nyüzsgéshez
- akik fontosnak tartják, hogy a házuk jól megtervezett és jól megépített legyen.

Hívjon és megmutatom Önnek! :)

Ár: 102.900.000Ft

Amennyiben a családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk segítséget nyújt az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésben, kiadó ingatlanok bérbeadásában, ingyenes, bankfüggetlen hitel tanácsadásban-ügyintézésben, továbbá díjmentes jogi véleményezés és egyéb jogi ügyek intézésében.


Elhelyezkedés

Győrladamér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627989


+36 30

Ingatlannet kód: NET6627989

Az általad megtekintett eladó győrladaméri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 648 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 102,9 millió Ft, négyzetméter ára 829 839 Ft, ami a győrladaméri átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Zoltán Gábor referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627989. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győrladamér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.