star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Magyaralmás

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 461 m²

    telek

Vételár:

44,8 millió Ft

Eladó ház Magyaralmás

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 461 m² telek

  • Eladó ház Magyaralmás

  • 100m²


Ár:

44 800 000 Ft

Építés éve
1962
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Magyaralmás központi belterületi helyén, aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez a 2005-ben felújított, szép állapotú, tégla és kő falazatú 3 szobás családi ház, 1461 négyzetméteres telken. Maximum egy festés kell és máris használható. De természetesen, aki a mai kor igényei szerint szeretné felújítani, nekik is érdemes megnézni.

A korábban végzett felújítás során cserélve lettek a villany, vízvezetékek, valamint kialakításra került egy fürdőszoba is. A szobákba laminált padló, míg a közös terekbe padlólap került lerakásra. A bejárati ajtók és az ablakok nagy része is cserélve lett.

A fűtés vízteres cserépkályhával és radiátorokkal van megoldva, de lehetőség van átállni más fűtésrendszerre, mert a radiátoros rendszer alkalmas rá. Ezen kívül az egyik szobában dekoratív kandallóval is lehet fűteni.

A ház folytatásában az udvaron garázs, műhely és egyéb gazdasági épületek is találhatók. A főépület egy része alatt, pedig pince van. Az udvaron található még egy, az utcára is nyíló, felújításra szoruló, önálló gázfűtéssel rendelkező, 26 négyzetméteres üzlethelyiség, ami akár házi iroda vagy garázs is lehet a jövőben.

A faluközpont pár perces sétára van. Ott található minden szükséges közintézmény, boltok, orvos, óvoda, iskola és a távolsági buszmegálló is.

Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés vagy állandó otthon céljára is. A nagy udvar, gazdasági épületek és a kert akár gazdálkodásra is lehetőséget nyújt.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. Falusi CSOK igényelhető a házra! jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, melléképület, új villamoshálózat, kandalló, vízteres kandalló, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Magyaralmás, Magyaralmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6589164


+36 70

Ingatlannet kód: NET6589164

Az általad megtekintett eladó magyaralmási (Magyaralmás) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 461 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 44,8 millió Ft, négyzetméter ára 448 000 Ft, ami a magyaralmási átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589164. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyaralmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.