star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Magyaralmás

  • 147 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 643 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Magyaralmás

  • 147 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 643 m² telek

  • Eladó ház Magyaralmás

  • 147m²


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
2
Szobák száma
6
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

MAGYARALMÁS KÖZPONTJÁBAN 2 szintes, 147 nm-es ház ELADÓ. A 643 nm-es saroktelken egyéb épületek, garázs, tároló, ólak is találhatóak. 5 éve teljeskörű, külső-belső felújításon esett át. Sokoldalú lehetőséget nyűjt ez az ingatlan.
i.á.: 55 M Ft            tel.: 06(20)622-6832
A HÁZRÓL :
Egy sokoldalúan hasznosítható ingatlant kínálok, ami a jelenlegi kialakítását tekintve panziónak is alkalmasan van megépítve. Mind a 6 szobában kis konyhasarok lett kialakítva, illetve mindegyikhez kapcsolódik egy-egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.
3-3 szoba található a földszinten illetve az emeleten, minden felület járólappal burkolt.
A gazdaságossági szempontok miatt napelem - 5,7 Kwh - is került a házra, így a villanykazánról működő padlófűtés nem kerül pénzbe.  A melegviz villanybojlerről van. Mindehhez hozzájárul a födém , az aljzat -7 cm - és falak külső- 15 cm - hőszigetelése és a 3 rétegű külső nyílászárók is.
Ez a ház a teljeskörű felújítást követően nem volt még lakott. Új tető, átvezetékelések - villany - 3*25 A -, víz,csatorna - új külső-belső nyílászárók.
A napelem miatt a gáz nincs bevezetve a házba, de - ha valakinek szükséges - a kerten belül található.  
KÖRNYEZET :
Maga a település Székesfehérvártól és Mórtól is cca 15 percre található, az ingatlan pedig a település központjában egy jól megközelíthető saroktelken helyezkedik el. Széles kapubejárón keresztül tudjuk megközelíteni a garázst illetve a melléképületeket, de ha szükséges akár 5-6 autó is elfér a kertben. Ha pedig valaki magán célból vásárolja meg, kényelmes méretű kertet tud kialakítani, gyerekjátszóval, sütögetővel, nagy terasszal vagy akár egy medencével. Még veteményesben is lehet gondolkodni.
Magyaralmás infrastruktúrával jól ellátott település, a környező városok távolsági buszokkal elérhetőek. A buszmegálló néhány perc séta mindössze. Óvoda, iskola, bevásárlás...rendelő, gyógyszertár, helyben is megoldható.
Székesfehérvár irányába az egyik legjobban járható külterület a csúcsforgalmi időszakokban. 
KINEK AJÁNLOM :
BEFEKTETŐ: Szállás szolgáltatásra, munkásszállónak, hosszútávú bérbeadásra egyaránt alkalmas.
MAGÁN CÉLBÓL: Nagycsaládosok számára kifejezetten alkalmas lehet. A földszinten 2 db szoba összenyitásával egy tágas, világos - 35 nm területű amerikai konyha-étkező-nappalit tudunk kialakítani a család közösségi terének és még így is lesz 4 db önálló hálószoba saját fürdővel.
Amennyiben családi ház funkcióhoz némi átalakítást igényel az új tulajdonos, abban az eladó a segítségükre lehet.
A ház jelenleg nem lakott, gyorsan birtokba vehető.  A CSOK idén még a jelenlegi szabályok szerint vehető igénybe, irodánk banki szakértője tud ebben segítséget nyújtani.
A személyes megtekintéshez az alábbi számon keressenek.
i.á.: 55 M Ft            tel.: 06(20)622-6832
 


Elhelyezkedés

Magyaralmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607114


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607114

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó magyaralmási családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 643 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 374 150 Ft, ami a magyaralmási átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zalavári Ágnes referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607114. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyaralmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.