star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Magyaralmás

  • 167 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 900 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ház Magyaralmás

  • 167 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 900 m² telek

  • Eladó ház Magyaralmás

  • 167m²


Ár:

135 000 000 Ft

Építés éve
2012
Szintek
3
Szobák száma
6
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

MAGYARALMÁSON - FEJÉR megyében - ELADÓ egy nagyon tágas - 167 nm lakótérű és 110 nm garázs, kazánház, műhely, stb.- helyiségekből álló CSALÁDI HÁZ. Hatalmas, panorámás nappali, gyönyörű bontott tégla kályhával, 5 szoba, 2 fürdő, háztartási helyiségek és kényelmes közlekedők. A telek sarok telek, ráadásul majd 2000 nm, így a szomszédokat csak messziről látja az ember...VILLANYKAZÁN, NAPELEM, SZINTE "0" REZSI !!
I.Á.: 135 M Ft                     tel.: 06(20) 622-6832
HÁZRÓL :
Ez a 2012-ben épült ház hatalmas terekkel és gyönyörű panorámával rendelkezik.
Az alsó szinten található duplagarázs és egyéb háztartási helységek, iroda, mosókonyha stb.. A lakószinten HATALMAS nappali-konyha-étkező, 2 db kisméretű szoba, előszoba, sarokkádas fürdő és egy külön wc.
A 3 nagyobb hálószoba az emeleten van zuhanyzós fürdővel és szintén külön wc-vel.
A családi tér valóban tágas, nagyon világos és a jól kiválasztott színek miatt meleg, otthonos. A konyhabútor konkrétan oda tervezett, teljesen beépített, gépesített. Egy kamra is található közvetlenül a konyhából nyílik. 
A nappali központi eleme egy egyedi, igen hangulatos bontott téglából épített vízteres kandalló, ami nem csak meleget ad, de kellemes hangulatot is áraszt. A nappali és a konyha ablakaiból csodás a panoráma a Csókakői várra.
A nyílászárók hőszigetelt műanyagok redőnnyel, a beltéri ajtók pedig fából készültek.
A teljes ház 3 szintes, a domborzati viszonyok miatt, a garázs szint is teljes értékű, illetve a lakószint főbejáratához is oda lehet állni autóval.
Minden helyiség járólapos, padlófűtéses ami a villanykazánról működik. A melegvízről villanybojler gondoskodik.
Ez a kifejezetten nagy méretű ház az alábbi paramétereknek köszönhetően nagyon alacsony rezsivel fenntartható a 7,5 KW-os napelemnek illetve a szigetelésnek köszönhetően.
A tégla falazatra 10 cm hőszigetelés került és erre a mészkőhomok tégla burkolat, ami nem csak az energia hatékonyságot segíti, de különleges, egyedi megjelenést is biztosít a háznak.  
KÖRNYEZET :
Ez az egyedi megjelenésű, jól átgondolt tervezéssel megépült ház MAGYARALMÁS csendes, de jól megközelíthető utcájában helyezkedik el. PÁRATLAN PANORÁMA nyílik a Csókakői Várra a házból és a teraszról egyaránt. A saroktelek melletti mindkét utca lejtős, így a garázs és az egyéb háztartási helyiségek az egyik utcáról megközelíthetőek, míg a lakószint pedig a másik utcáról. Természetesen a házon belül teljes átjárás van a szintek között.
A saroktelek adottságából adódóan a garázs sem pinceszint, hanem az egyik utcáról szintben van és innen belső lépcsőn tudunk felmenni a lakótérbe. Az másik utca emelkedése miatt pedig a lakószint főbejáratához is fel tudunk menni autóval és ott is épült egy különálló duplagarázs.
A nagy területnek köszönhetően szellősen elfér egymás mellett a házhoz közvetlenül kapcsolódó fedett terasz, a kicsit távolabb épített szaletli, illetve a garázs mögött megbújó jakuzzis kis terasz is.
A szép természeti környezet és a jó infrastruktúra egyaránt jellemzi a települést. Bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, közösségi ház, jó tömegközlekedés, minden adott.
KINEK AJÁNLOM:
Székesfehérvár és Mór vonzáskörzetében bárkinek. Természetesen a méretéből adódóan nagycsaládok számára ideális vagy több generáció együttélésére, jól elkülöníthetően, de mégis együtt.
Akár egy komolyabb vállalkozás kialakítására is megfelelő lehet, pl, autóval kapcsolatos műhely, asztalos műhely, konditerem, szépségszalon...stb.
Jó levegőn, természethez közel élhetik a mindennapjaikat itt a családok, a gyerekek szabadon játszhatnak, biciklivel járhatnak iskolába, egészen más mint a városi élet.
Ha ezek közül bármelyik igaz Önre, az alábbi elérhetőségen várom hívását. 
I.Á.: 135 M Ft                     tel.: 06(20) 622-6832  


Elhelyezkedés

Magyaralmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607111


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607111

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó magyaralmási családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 167 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 900 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 808 383 Ft, ami a magyaralmási átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Zalavári Ágnes referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607111. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Magyaralmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.