star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 225 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 735 m²

    telek

Vételár:

14 millió Ft

Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 225 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 735 m² telek

  • Eladó ház Mezőkovácsháza

  • 225m²


Ár:

14 000 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
1
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

*** Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában eladó családi ház a város Fő utcáján! ***

Nagy méretű rendezett telken a nagy családi házban egy lakás és üzlethelyiség kapott helyet. Az adottságok alapján két külön lakás is kialakítható a házban, vagy tetszőlegesen egybe is nyitható. Vizesblokkok külön is megtalálhatóak. Az udvari mellék épületek jó állapotúak, számos lehetőséggel. A fűtés konvektoros, melegvíz villany bojlerrel megoldott jelenleg. A kert hatalmas, művelhető, de rengeteg gyümölcsfát is ültethet. A ház gondozott, de már felújításra szorul. A környék rendezett, szomszédok is gondosan ügyelnek nem csak a házukra, hanem az utcát is gondozzák.

A ház a központhoz közel található. Bevásárlási lehetőség, iskola, buszmegálló a közelben.

A Borostyán fürdő egyedi lehetőséget ad a kisvárosban, gyógyvizének hőmérséklete 72 fokos. A fürdőt tápláló termálvíz magas ásványianyag tartalmú, nátrium-hidrogénkarbonátos, kloridos, jodidos, fluoridos, szulfidos ásványvíznek minősül, magas metabórsav és metakovasav tartalommal. Főként mozgásszervi betegségek, nőgyógyászati panaszok esetén javasolt, valamint kiváló stresszoldó hatása is van.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Akár hétvégén is hívható vagyok! Keressen bizalommal!

Referencia szám: M261750


Elhelyezkedés

Mezőkovácsháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641545


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641545

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőkovácházi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 735 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 14 millió Ft, négyzetméter ára 62 222 Ft, ami a mezőkovácházi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pócsik Attila referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641545. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkovácsháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.