star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miháld

  • 145 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 3 626 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Miháld

  • 145 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 3 626 m² telek

  • Eladó ház Miháld

  • 145m²


Ár:

35 000 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja a 159754.számú Miháldi 5 szobás plusz nappalis 145 nm családi házat Miháldon, Zalakaros közelében .

Zalakaros közelében Miháldon kínálom eladásra a 145nm családi házat kiváló állapotban. Akár azonnal költözhető .

Kettő konyhával kettő fürdőszobával dupla garázzsal 5 szobával plusz nappalival 3626nm területtel melléképületekkel.                                 Fűtését korszerűsített pellet kazánra cserélte a gondos tulajdonos, vele egy időben a kémények cseréje is megtörtént.

Bejárati ajtó szintén cserélve volt. Elektromos hálózat teljesen felújítva, három fázisra bővítve.                                                                            Akár két generáció számára is ideális választás, de az összeköltözök is megtalálják számításukat. A két bejárat teljesen elkülönül egymástól. 

Nagykanizsai lakást értékegyeztetéssel beszámítunk.

  Zalakaros közelsége  /12km/ de a Balaton is mindössze /35km/ tovább növeli értékét . Közelben az M7 autópálya lehajtója, amelynek köszönhetően gyorsan elérhető a főváros, vagy akár a három határ bármelyike.

Miháld rendezett zalai község Zalakaros és Nagykanizsa között, közel a Balatonhoz a horvát  a szlovén és az osztrák határ vonzáskörzetében.

Amennyiben a 159754 számú,vagy bármely,a kínálatban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését,hívjon bizalommal.

Az ingatlan megvásárlásához hitel és CSOK igénybe vehető. Bankfüggetlen tanácsadónk ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésre.

Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Miháld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6436984


Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6436984

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó miháldi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 626 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 241 379 Ft, ami a miháldi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Havasi Zsolt referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6436984. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miháld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.