star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miháld

  • 132 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 346 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Miháld

  • 132 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 346 m² telek

  • Eladó ház Miháld

  • 132m²


Ár:

39 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A Zala megyei Miháldon eladó, egy minimális rezsiköltségű, felújított családi ház!

A 132 nm-es, szigetelt, 34 db napelemmel felszerelt, földszintes ház 2005-ben épült, 3346 nm telken helyezkedik el. Nettó alapterülete 108 nm, ahol 3 szoba, konyha, fürdőszoba, wc, és egy nagy nappali áll rendelkezésre.

A külső vakolás és szinezés az idén lett elvégezve, ami az ingatlannak igazán vonzó, friss megjelenést kölcsönöz. Kétféle fűtési mód lett kialakítva. Egy vegyes tüzelésű kazán, és egy napelemes rendszerre kötött elektromos kazán működteti a meleg vízellátást, a padlófűtést és a radiátorokat. A rezsiköltség szinte minimális.

A belső terek nagy része lambériával burkolt, ami egyrészt esztétikus és könnyen tisztán tartható, másrészt egy plusz szigetelést nyújt. A zuhanyzós fürdőszoba márványmintás csempével burkolt. A vidám hangulatú, teljes felszereltségű konyhában a bézs árnyalatai kaptak hangsúlyt, a beépített kávégép és hűtő mellett egy szekrényt is rejt a magas fényű bútorlapból készült ajtó. A tágas nappaliban kényelmesen elfér egy nagy tagú család is.

A házhoz tartozik még egy nyári konyha, a kazánház, garázs, gépkocsi beálló, melléképületek, műhelyek, melyek 2005 után épültek. Villany és víz a házban, gáz az utcában található. A szennyvíz elvezetése szennyvízgyűjtő aknába van megoldva. A csatorna rendszer a közeljövőben lesz kialakítva az utcában, így lehetőség lesz a rácsatlakozásra. A telek végében egy kisebb akácerdő található, ami szintén az ingatlanhoz tartozik, és aminek végében egy patak csörgedezik. A telken kút is található, valamint állatok tartására alkalmas ólak is ki lettek alakítva.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hiszen mindössze 18 éve újjáépített, korszerűsített családi ház lehet az Öné, mely a mai rezsiköltségek tekintetében rendkívül kedvezően fenntartható! További információkkal állok rendelkezésére!

Referencia szám: HK-4480826-IN


Elhelyezkedés

Miháld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602657


+36 30

Ingatlannet kód: NET6602657

Az általad megtekintett eladó miháldi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 346 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 302 273 Ft, ami a miháldi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602657. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miháld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.