star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miháld

  • 97 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 167 m²

    telek

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó ház Miháld

  • 97 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 167 m² telek

  • Eladó ház Miháld

  • 97m²


Ár:

21 900 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Miháld Zala megye Dél-nyugati részén található község, Zalakarostól 7 km-re. A név a Mihály személynévből keletkezett. A község nevét Szent Mihály arkangyalról, a falu védőszentjéről kapta. Lakosainak száma: 770 fő.
A családi ház a főúton található. Tipikus, egyszintes kockaház, amely 1970 körül építették téglából. Közművek közül: víz, villany, gáz pedig a telekre felhozva található.
Helyiségei:nappali, konyha, spejz, zuhanyos fürdőszoba, különálló toalett, és 3 hálószoba uralja a nagy teret.
Felújítások: tető 8-10 éves, 2022-ben: elektromos rendszer, vízvezeték rendszer felújítása, burkolatok, szerelvények részleges felújítása, fűtés rendszer korszerűsítése-vízpatkós kivitelezésű központi fűtés. Egy-két nyílászáró és a bejárati ajtó cseréje is megtörtént.
Udvarban gazdasági melléképületek foglalnak helyet. Udvari és a kerti rész szeparált. Az udvari rész gondozott, az előkerti rész gondoskodást igényel és a leghátsó kert bér állattartásra kiadott, villanypásztorral elkerített, gondozott rész.
A tulajdonviszonyok rendezettek, csak készpénzes vásárlóknak ajánlott megvételre a családi ház. A teljes vételár megfizetését követően rövid határidővel birtokba adjuk az ingatlant.


Elhelyezkedés

Miháld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518663


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518663

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó miháldi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 97 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 167 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 225 773 Ft, ami a miháldi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518663. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miháld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.