star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykáta

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Nagykáta

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Nagykáta

  • 76m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:

A 650 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, többnyire fűvel borított. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete tégla alapra és tégla lábazatra épített vályog falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtó és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva; az utca fronti nyílászárók gerébtokos fa ablakok, redőnyökkel szerelve.
A lakótér jelenlegi fűtése kettő cserépkályhára kiépített hagyományos fűtés, de igény esetén elektromos fűtőtestekre kialakítható, illetve inverteres klímákra kiépíthető. Új csőhálózattal szerelt hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A kert locsolását ásott kút szolgálja. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása: 1x16A és 1x16A vezérelt.

Az ingatlan belterének jellemzése:

Az összesen 100 m2 hasznos alapterületű épület 76 m2 lakótérből és 24 m2 kamra, pince és gazdasági épület részekből áll. A 76 m2 alapterületű lakótér kettő nagy és tág térhatású utcafronti szobája egymásból nyílik. Az épület közepén, egyfajta központi élettérként került kialakításra az étkező, melyből a terasz és a főbejárat irányába a konyha, az épület hátsó traktusa felé pedig háztartási tárolóhelyiség és fürdőszoba nyílik. Kialakítás alatt áll egy félszoba, ami 5 m2 alapterületével vendég vagy dolgozó szobának lehet alkalmas.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz igénybe vehető, mely finanszírozás keretében akár 80% hitelezés is elérhető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.

A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6568849


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6568849

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 393 421 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6568849. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.