star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykáta

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Nagykáta

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Nagykáta

  • 85m²


Ár:

39 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:

A 800 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara kiváló energiát sugárzó, csendes, elszigetelt kert környezet. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített, 5 cm hőszigeteléssel ellátott B-30 tégla falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla szárnyon egy rétegű üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése kettő kémény által biztosított. Hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. Elektromos áram ellátása: 1x16A 2x10A és 1x10A vezérelt. A lakóépületen túl az udvaron áll egy 20 m2 alapterületű, tégla építésű garázs.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 85 m2 hasznos alapterületű családi ház 79 m2 fűtött lakótérből és 6 m2 fő tartószerkezeten belül kialakított, teraszról nyíló külső tárolóból áll. A lakótér helyiségei egy közlekedő folyosóról érhetők el, mely közlekedő első része alkotja az előszobát. A közlekedőből jobb kézre nyílik az önálló wc és a zuhanyzós fürdőszoba, mely vizesblokkok között került kialakításra egy falba épített szekrény.
A közlekedőből balra érhető el a konyha és étkező, valamint a konyhai tárolást kiegészítő belső éléskamra, továbbá három önálló bejáratú szoba, melyekből a két szélső hálószoba 15 m2 alapterületű, míg a nappalinak használt középső szoba 20 m2 alapterületen biztosítja a család számára a közös időtöltést.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz igénybe vehető, mely finanszírozás keretében akár 80% hitelezés is elérhető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.

A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637261


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637261

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 458 824 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637261. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.