star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykáta

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 670 m²

    telek

Vételár:

70 millió Ft

Eladó ház Nagykáta

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 670 m² telek

  • Eladó ház Nagykáta

  • 100m²


Ár:

70 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
Nagykátán a Havas lakóparkban 2024' őszi átadással kínálunk eladásra saját, zárt kertrésszel rendelkező új építésű családi házakat, melyek kimagasló minőségben és magas műszaki tartalommal épülnek. A családi házak önálló helyrajzi számon, lakóház és udvar földhivatali bejegyzéssel, jogerős használatbavételi engedéllyel, működőképes állapotban, garanciával és kulcsra készen kerülnek átadásra.
A felépítmények szerkezetileg szigetelt SIP panelekből épült családi házak, melyek légtömörek ezért 25x energia hatékonyabbak a téglánál, szerkezetileg szigeteltek, akár passzív ház minősítést is elérhetnek; kiváló a páradiffúziós ellenállásuk, ezért penész és vízállóak; szilárdságuk kimagasló, így ellenállnak a szélterhelésnek, földrengés biztosak és tűzállók; a SIP panel jelenleg az építőipar legmodernebb építőanyaga, rendkívül hosszú élettartammal.
Épületszerkezet:
A főtartószerkezet alatt található alapozás az aljzat rétegrenddel együtt 120 cm. Az épület alatt húzódó teljes aljzat rétegrend 60 cm, melyben 12 cm EPS hőszigetelés található. A főtartószerkezet egy önhordó, szendvics szerkezetű SIP panel, mely két réteg OSB közé speciális ragasztóval rögzített 14 cm vastag hablemezből áll, amit további 14 cm külső szigeteléssel láttak el. A szeglemezes tetőszerkezet alsó öve mint födémszerkezet 20 cm kőzetgyapot szigeteléssel borított.
Épületgépészet:
A családi ház fűtése "H" tarifára kiépített, 8 kW-os Fisher (levegő-víz) hőszivattyúról biztosított, mely központi fűtés 8 önálló körön cirkuláló, thermofejekkel ellátott padlófűtésre lett kiépítve, 51 literes puffertartállyal. A hálózati meleg víz ellátás szintén a hőszivattyúról megoldott, egy 200 literes meleg víz tároló tartállyal. Az épület temperáló fűtése és hűtése 3,5 kW teljesítményű inverteres klímáról biztosított. A friss levegő utánpótlás és további 1,5 kW meleg levegő rásegítés egy Fiher légcserélő által biztosított, mely 300 m3/h légszállítás teljesítményű.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 100 m2 hasznos alapterületű családi házak úgy kerültek elhelyezésre a lakóparkban, hogy tájolás szempontjából a nappali tartózkodást szolgáló egy légterű helyiségek, úgymint a nappali, konyha és étkező a déli oldalról a legtöbb természetes fényben részesüljön, míg a három hálószoba keleti és északi tájolású, így a csendes, nyugodt pihenést biztosítják. A három hálószoba egy közlekedőből érhető el, mely folyosóról nyílik a fürdőszoba és a háztartási tárolóhelyiség.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz állami támogatott lakáshitel is igénybe vehető! Amennyiben 3 gyermek vállalását tervezi egy házaspár, úgy 10 millió Forint önerővel megvásárolható az ingatlan! A fennmaradó vételárrész 10 millió Forint Babaváró hitellel és 50 millió Forint CSOK Plusz hitellel finanszírozható.
A gyermekek megszületésekor és az azt követő években nem kell törlesztő részletet fizetni, majd a harmadik gyermek megszületésekor 30 millió Forint banki terméket levonnak a tőketartozásból! (A 10 millió Forint Babavárót teljes egészében, a CSOK Plusz hitelből pedig 20 millió Forintot engednek el)


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626632


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626632

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 670 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626632. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.