star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykáta

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 741 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó ház Nagykáta

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 741 m² telek

  • Eladó ház Nagykáta

  • 65m²


Ár:

27 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Az ingatlan jellemzése:
A 741 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói műanyag tokos ajtó és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Fűtése gázcirkóra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; meleg víz ellátása kombicirkóról megoldott. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása 3x10A. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.
Az ingatlan belterének jellemzése:
Az elmúlt években teljes körűen felújított családi ház főbejárata egy 12 m2 alapterületű, féltetővel fedett teraszról nyílik. A lakótér 65 m2 hasznos alapterületű, kettő hálószobás ingatlan, mely kiváló helyiségelrendezésének köszönhetően, jól élhető, világos élettér, melyben a hálószobákon túl előszoba, fürdőszoba, önálló wc, konyha, étkező, valamint spájz található.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a 3% kamatozású CSOK+ hitel is igénybe vehető, mely akár 80%-os finanszírozást is lehetővé tesz. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.


Elhelyezkedés

Nagykáta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607872


Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607872

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykátai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 741 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A családi ház ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 423 077 Ft, ami a nagykátai átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Tápióvölgye Ingatlaniroda referens a Tápióvölgye Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607872. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykáta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.