star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 118 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 721 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 118 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 721 m² telek

  • Eladó ház Pilisvörösvár

  • 118m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1963
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Azonnal költözhető családi ház központi helyen, nagy telekkel eladó! Pilisvörösvár csendes, de mégis központi helyén eladó egy 118 nm lakóterületű családi ház. A tágas, sík, 721 nm-es telek gondozott, fákkal, bokrokkal beültetett, középen klasszikus gyűrűs fúrt kúttal. A bejáratnál lévő hátsó, kertkapcsolatos, intim terasz a nagy füves kerttel alkalmas a pihenésre vagy baráti társaság összejövetelére. Az udvaron grillsarok, medence, játszótér is megvalósítható. Az egyállásos garázs szerelőaknával felszerelt, tárolásra is alkalmas. Az udvarban alápincézett melléképület is található, mely műhelynek is megfelel. A ház melegét gázkonvektor, illetve vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A lokáció nagyon kedvező, sétatávolságra a központi pályaudvar, az óvoda, a német nemzetiségi iskola, gyógyszertár, cukrászda, boltok. Ajánlom ezt az ingatlant családosoknak, összeköltözőknek, de akár kertészkedést kedvelő idősebbeknek is. Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, hívjon, akár hétvégén is! Az adatok tájékoztató jellegűek. English: Detached house for sale in a central location with a large plot! In a quiet, yet central location of Pilisvörösvár, a family house of 118 sqm for sale. The spacious, flat, 721 sqm plot is well-kept, planted with trees and bushes, with a classic ring well in the middle. The back, garden connected, intimate terrace at the entrance with large grass garden is suitable for relaxing or gathering with friends. In the courtyard a barbecue area, pool, playground can be realized. The one-stall garage is equipped with a scaffolding shaft and is also suitable for storage. In the courtyard there is also an outbuilding with a basement, which can also be used as a workshop. The house is heated by a gas convector or a mixed-fuel boiler. The location is very convenient, within walking distance to the central station, kindergarten, German national school, pharmacy, confectionery, shops. I recommend this property for families, people moving in together, but also for older people who like gardening. If you are interested, please call me, even on weekends! The details are for information only.


Elhelyezkedés

Pilisvörösvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648789


Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648789

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pilisvörösvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 721 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 550 847 Ft, ami a pilisvörösvári átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lakatos Mária referens a Living Home Kft. - Living Home Ingatlan - Független Ingatlan- és Hitelközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648789. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisvörösvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.