star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 111 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 111 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Rózsadomb

  • 111m²


Ár:

89 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!
=============
II. kerületi LAKÁS ELADÓ KÖZEL A DUNA-PARTHOZ, Margit-hídhoz!
======================================================

Amennyiben nem az emeleti lépcsőzés az Ön kedvenc sportja, hanem szívesebben élvezi pl. a KÖZELI MARGITSZIGETEN a friss levegőn a sport nyújtotta kikapcsolódást, akkor tekintse meg ezt a 3 szobás, TÁGAS, MINDEN KÉNYELMET KIELÉGÍTŐ lakást.

A beltér:

Az ingatlan közkedvelt környéken, KULTURÁLT környezetben egy SZÉPEN KARBANTARTOTT liftes házban helyezkedik el.

Az eladó lakás 3 szobás, 111 nm-es, magasföldszinti, az utcára néző ablakok kb. 2,5 méter magasságban vannak az utca szintjétől, így nem látni be. A lakás JÓ ÁLLAPOTÚ, tágas, KÉNYELMES, belmagassága 3,8 méter. A parkettás szobák mindegyike NAGY MÉRETŰ, a konyha külön helyiségben található (ablakos), van továbbá étkező/hall is. A fürdőben kád és zuhanyfülke is helyet kapott, a WC külön van. A belső udvarban egy kis KIÜLŐS RÉSZ (terasz) is szolgálja a kényelmet.

Minden igényt kielégítő OTTHONOS, CSALÁDI FÉSZEK.

Tartozik még a lakáshoz a pinceszinten egy kb. 6 nm-es TÁROLÓ is.

A fűtés gáz kazánnal (cirkó) történik, a szobákban RADIÁTOROS, a többi helyiségben pedig PADLÓFŰTÉS van. Minden közüzemi díj (áram, víz, gáz) fogyasztás alapján fizetendő.

A közelmúltban fejeződött be a szobákban a PARKETTA FELÚJÍTÁSA és a LAKÁS KIFESTÉSE.

Az ingatlan TEHERMENTES, gyorsan birtokba vehető és KÖLTÖZHETŐ. Ideális vásárlás az új CSOK Plusz-t igénybe vevők részére is.

A környékről:

Az utca CSENDES, EGYIRÁNYÚ. Ugyanakkor pár percre már ott van a nyüzsgő, városi pezsgés, üzletekkel, kávézókkal, éttermekkel. Kikapcsolódásra, sportolásra közel a Margitsziget, a Duna-part, a Császár-Komjádi uszoda, a budai hegyek.

Rövid séta távolságra van az ÉJJEL-NAPPAL KÖZLEKEDŐ 4-6-OS VILLAMOS, továbbá a 17-es, 19-es, 41-es villamosok megállója, így akár a budai, akár a pesti belváros vagy szükség esetén a metró is gyorsan elérhető.
Ez az EGYEDI ELRENDEZÉSŰ lakás fantasztikus lehetőséget nyújt mindazok számára, akik egy tágas, saját ízlésre szabott otthonban szeretnének élni a város szívében.
ÁR/ÉRTÉK ARÁNYBAN KITŰNŐ VÉTEL, páratlan kínálat a piacon!

Megtekintés rugalmasan.

Várom hívását, érdeklődését a HÉT BÁRMELY NAPJÁN.


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Rózsadomb, Mecset utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6600751


+36 30

Ingatlannet kód: NET6600751


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, rózsadombi (Mecset utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 111 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 809 910 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 40%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Saját otthon hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600751. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Rózsadomb ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.