star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 94 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

189 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 94 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Víziváros

  • 94m²


Ár:

189 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

PARLAMENTRE ÉS A DUNÁRA PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS ELADÓ A BEM RAKPARTON!

Budapest II. kerületében a vén Duna budai partján, a II. kerület kiváló részén, Vízivárosban, a Bem rakparton kínálom megvételre ezt a mfsz.-i, 94 nm-es (de a valóságban 120 nm-es hasznos terület) felújított állapotú lakást.

Tágas NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBA van, melyek közül mindegyik különálló fürdőszobával, WC-vel rendelkezik.
A lakásra jellemző a kellemesen átjárható élettér, külön nyíló szobák, napfény, a 4,30 cm-es belmagasságának köszönhetően a lakás duplex jellegű azaz egy része két szintes.
A NAPPALI ablakai a Dunára és az Országházra panorámásak, innen nyílik kissé elszeparálva a konyha, melynek beépített bútorai a vételár részét képezik.
A három hálószobából az egyik szintén panorámás a másik kettő a ház csendes belső udvarára néz, mindegyikhez tartozik privát zuhanyzós fürdőszoba, WC-vel, bidével.
Praktikus gardrób helyiség segíti a rendet és a tárolást.

Összességében elmondható, hogy jelenlegi elosztásának köszönhetően teljesen élhető, elszeparált terekkel rendelkező kellemes otthont tud biztosítani következő tulajdonosainak, ugyanakkor alkalmas elegáns irodának vagy rendelőnek is. Befektetési szempontból is kiváló lehetőséget kínál hiszen ezen a környéken mindig könnyen bérbe adható hosszútávra, de remek választás ha rövidtávú kiadásra ( AIRBNB) keres ingatlant az átgondolt és kiválóan kialakított helyiségei miatt.
Felújítások folyamatosan voltak, minőségi anyagokkal, jó ízléssel kiegészítve.
Az otthon melegéről és a meleg víz szolgáltatásról szinte új gáz(cirkó) gondoskodik, hideg burkolatoknál kellemes padlófűtés.

Amitől kiemelkedik a piacon, hogy jelenleg két lakássá van kialakítva (de, egy helyrajzi számon, ezért hivatalos Földhivatalnál bejegyzett ügyvédi megosztás van ), így akár két generációs család részére is ideális választás lehet! Ha valaki mégis az egész ingatlant szeretné használni összesen 137 nm-t, könnyen visszaállítható az eredeti állapot. Természetesen a lakások külön is megvásárolhatók.

A társasház rendezett, műszakilag és esztétikailag a közös területei szépen karbantartottak igényes lakóközösséggel.

A Batthyány téri közlekedési csomópont valamint a Margit-sziget közelsége, a Piac, üzletek, éttermek, számtalan tömegközlekedési lehetőségek teszik könnyebbé a hétköznapokat!
Eladási irányár a nagyobb lakásra vonatkozóan 189 millió Ft.
Érd.: +36 70 384 5302


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Víziváros, Bem rakpart


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505340


Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505340

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, vízivárosi (Bem rakpart) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 189 millió Ft, négyzetméter ára 2 010 638 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Piroska referens a Lakáspont Ingatlaniroda/Tátra Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505340. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Víziváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.