star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 65m²


Ár:

109 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Elegáns, luxus design lakás a Millenárisnál, sétáló utcában!Budapest 2. kerületben, rendezett, karbantartott társasház 2. emeletén eladó egy 65 négyzetméteres, teljeskörűen felújított design lakás akár teljes bútorzattal és berendezéssel. Felújítás paraméterei:Elegáns, letisztult, modern enteriőrGépesített, modern konyhabútorÚj betonozás, vakolat, illetve gipszkarton falakÚj víz- és villanyvezetékekÚj elektromos fűtési rendszer (NordArt norvég panelek), a hidegburkolatoknál padlófűtésselÚj nyílászárók és redőnyök Hűtő-fűtő klímaMinőségi bútorok és berendezési tárgyak (opcionális)A dél-keleti tájolású, Káplár utcára néző, napfényes, lakberendezői szemmel átalakított design lakásban egy ameriakai konyhás nappali, két hálószoba, étkező, fürdőszoba wc-vel és egy háztartási helyiség kaptak helyet. A bútorok és berendezési tárgyak igény esetén megvásárolhatók. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: Mammut, kultúrintézmények (Millenáris), Fény utcai piac és nem utolsó sorban a budai várnegyed a közvetlen közelben. A tömegközlekedés kitűnő: (Széll Kálmán tér, 4.-es, 6.-os, 17.-es, 56.-os, 59.-es villamos, az M2-es metró és számos busz megállója sétatávolságban található). Parkolás az utcában könnyedén megoldható.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi és jogi háttér biztosítása. Hitel ügyintézés a legjobb feltételekkel, a leggyorsabban és díjmentesen!

Irányár: 109900000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: LK047800


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589023


+36 30

Ingatlannet kód: NET6589023


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 690 769 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589023. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.