star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

68 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros

  • 70m²


Ár:

68 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

A BELSŐ-FERENCVÁROSBAN, közel a Bálnához, DUNA PARTHOZ, metróhoz, eladó egy 70 nm-es 3 szobás, felújított lakás.

Az ingatlan a IX. kerületben, a Kinizsi utca és Lónyay utca sarkánál helyezkedik el, az épület jó állapotú, folyamatosan karban tartott, LIFTES.

A beltér:

Az eladó lakás a 4. emeleten van, 3 szobás, 70 nm-es, JÓ ELOSZTÁSÚ, csendes, HELYISÉGEI TÁGASAK. Annak ellenére VILÁGOS és napos a lakás, hogy ablakai az udvar felé néznek, mivel a legfelső emeleten van, így nem takar be semmi és az ablakok nagy méretűek.

Az elmúlt években több felújítás is történt: VEZETÉKEK cseréje, NYÍLÁSZÁRÓK CSERÉJE (új hőszigetelt ablakok vannak), konyha és fürdőszoba felújítása, festés. Jó állapotú, eredeti TÖLGYFA PARKETTA van, a beltéri ajtók nagyon SZÉPEK!

Helyiségei: nappali, két hálószoba (az egyikben fekvő galéria), különálló ablakos konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba és külön WC. A függőfolyosó vége le van kerítve, ami egy kis ERKÉLYKÉNT HASZNÁLHATÓ (kb. 3 nm-es).
Tartozik a lakáshoz a pinceszinten egy TÁROLÓ is.

A fűtés gáz kazánnal (cirkó) történik, a meleget lapradiátorok biztosítják. A melegvizet szintén a cirkó szolgáltatja. Vízóra van, így minden közüzemi díj (áram, víz, gáz) FOGYASZTÁS ALAPJÁN fizetendő. Az áram- és gázfogyasztás rezsi határon belüli.

Az ingatlan tehermentes, gyorsan birtokba vehető. Kiválóan alkalmas akár befektetési, BÉRBEADÁSI CÉLRA (több egyetem is van a közelben: Corvinus, SOTE, BME), akár saját OTTHONTEREMTÉSI CÉLRA (gyermekes családoknak is ideális).

A környékről:

Itt mindenki megtalálja mindazt, amire vágyik: BELVÁROS KÖZELSÉGE, számos kulturális, szórakozási lehetőség, DUNA PARTI SÉTÁK, sportolás, kikapcsolódás, sétáló utca, PARKOK, JÁTSZÓTEREK…

Pár perc alatt elérhető az M3-as, M4-es metró, a 2-es és a 4-6-os villamos, valamint busz és troli megállók is.

Várom hívását, érdeklődését a hét bármely napján, megtekintést rugalmasan tudok biztosítani.


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros, Lónyay utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6600750


+36 30

Ingatlannet kód: NET6600750

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerület, belső-ferencvárosi (Lónyay utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 971 429 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Saját otthon hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600750. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület, Belső-Ferencváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.