star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Ferencváros

  • 109 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

199 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Ferencváros

  • 109 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Ferencváros

  • 109m²


Ár:

199 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

Eladó a IX. kerületben, a Lechner Ödön fasoron, a Milleniumi Városközpont ékkövének számító Duna-Pest Rezidenciák B épületében Dunai panorámás első emeleti 3 hálószobás saroklakás. A 109nm-es alapterületű exkluzív lakás belsőépítésszel lett 2023-ban átalakítva, és felújítva. A 2005-re elkészült épület modern hőszigeteléssel, és központi hűtéssel-fűtéssel rendelkezik. Az épület a Wall Street Journal szponzorálta \"Közép-Kelet-Európai Minőségi Díjak\" közül megkapta az Év Legjobb Lakóépülete címet. Egy külön életstílus itt lakni, ebben a közösségben. 24 órás portaszolgálat áll a mi és vendégeink rendelkezésére, akikkel (+2 fő vendég) együtt élvezhetjük Budapest egyik neves fürdőjének termálvizét, valamint használhatjuk a jacuzzit, szaunákat, sókamrát, vagy akár edzhetünk a fitneszteremben, vagy 2 squash pálya egyikén vezethetjük le a napi stresszt. Ezen felül rendelkezésünkre áll könyvtárszoba, szivarszoba, közösségi helyiség billiárddal, és mindeközben gyermekeink játszhatnak a lakóparkon belüli 1. emeleti játszótéren. A lakás amerikai konyhás nappalit kapott, amely hegemóniáját Miele gépek erősítik, ugyanakkor egy bárpult hangulatilag részben szeparálja azt. Amennyiben még több bor tárolására van igényünk, úgy a szintén az emeleten levő közös bortároló helyiség 2 rekeszébe pakolhatunk. A délnyugati fekvésnek és a 89cm-es parapet magasságnak köszönhetően a lakás rendkívül világos és napos. A 3 teljes értékű hálószoba, 2 wc-s fürdőszoba, egy 3. külön wc, valamint egy külön háztartási helyiség (mosó- és szárítógéppel) együtt szolgálja komfortunkat. A belmagasság sztenderd 2,7m a lakóterületen. E minőségi otthont kifejezetten ajánljuk azoknak az igényes pároknak, vagy családoknak, akik a friss dunai levegő élénkítő hatása mellett a budapesti hidak látványát együtt élveznék szállodai szintű szolgáltatásokkal (akár masszőrhöz is bejelentkezhetnek és személyi edzőt is kaphatnak külön térítés nélkül) és hajlandóak ennek az árát megfizetni, és így egy egymást többnyire ismerő, elit közösséghez szeretnének tartozni. A 225 M Ft-s lakás ára irányár. A képeken látható bútorozottság és több dekorációs elem is az ár részét képezik. Az ingatlanhoz egy elektromos töltővel ellátott teremgarázs beálló is tartozik a -1 szinten (rámpa és egyben valóban lift közeli is egyben), 12 M Ft értékben. Ezen felül, szintén a teremgarázsban 2 zárt tároló helyiség bérleti lehetősége is adott. Az ingatlan per- igény- és tehermentes, sikeres adásvétel után azonnal birtokba vehető.


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Ferencváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6565945


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6565945

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerület, ferencvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 109 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 1 825 688 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Ibolya referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület, Ferencváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.