star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 76m²


Ár:

99 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

IX. kerületben, az UNESCO világörökség részén, a Közraktár utcában, kilátással a Gellért-hegyre és Dunára néző panorámával eladó egy 3 szobás 76 nm-es napfényes lakás.A lakásba lépve egy tágas előtérben találjuk magunk. Innen nyílik a konyha, melyben az ebédlő is helyet kapott, a gardróbszoba, fürdőszoba és mellékhelyiség. A konyha hálószobává alakítható, így 2 nagy hálószoba és egy gardróbszoba alakítható ki.A közlekedő végén 2 tágas szoba található, melyeknek ablakából gyönyörködhetünk a csodás dunai panorámában. Nyugati fekvésének köszönhetően napfényes és gyönyörű naplementéket lehet látni innen.A lakásban az ablakok újak, hang és hőszigeteltek. A lakásban 20 éve az egész padlózat kicserélésre kerül új, minőségi fa parkettával, ami nem mozog, nem recseg. Egy polgári lakásban vagy megoldhatatlan, vagy rendkívül nagy költség árán tehető rendbe. Ez nagyon nagy előnye az ingatlannak.A lakás tágas, 3,6 méteres belmagassággal rendelkezik. Fűtéséről új kondenzációs kombicirkó gondoskodik, rezsije nagyon alacsony.Az ingatlan egy liftes társasház 3. emeletén helyezkedik el. A ház belső kertje nagyon szép és hangulatos, a lakás előtti körfolyósóról épp rálátni. Az épület rendezett, teljesen felújított lépcsőházzal rendelkezik, bejárattal és körfolyosóval rendelkezik. A lift szintén vadonatúj. Kevés társasház van Pesten ilyen mértékben felújítva, minden részlete rendbe rakva.A lakáshoz tartozik egy használható pincetároló is.Közös költség 28.000 FT, amely tartalmazza a víz általány díjját is. A lakás fűtési díja mindössze 6000 Ft / hó. A lakás teljes rezsije 40.000 forint (100 EUR) körül alakul.A környéknek kiváló a tömegközlekedése, a 2-es, a 4-es, a 6-os villamos megállói pár perces sétával elérhetőek. Gyalog a Bálna Budapest, a Corvinus Egyetem és a Vásárcsarnok is hamar megközelíthető. A ház előtt található az új, rendezett Nehru park, amely pihenésre, kutyasétáltatásra ad lehetőségre. A Bálnánál pedig éttermek és kávézók kényelmében lehet a naplementét élvezni.Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes.


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+06707

Ingatlannet kód: NET6494457


+06707

Ingatlannet kód: NET6494457

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². A téglalakás ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 314 474 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Weitzel Group kft hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6494457. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.