star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 111 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 111 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IX. kerület

  • 111m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Megvételre kínálom ezt a 111 m2-es, 4 szobás, tégla építésű saroklakást a Soroksári úton.

Nagycsaládoknak, befektetőknek, ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek is kitűnő opció.

A lakás az 1920-ban épült, 192 lakásos, 6 emeletes, 2 liftes, gangos, körfolyosós társasház 3. emeletén található meg. Akadálymentesített. Folyamatosan karbantartott, anyagi helyzete rendezett. Az utóbbi években a belső folyosók és az udvari kövezet, a liftek, valamint a ház tetejének a felújítása történt meg. Szintén újak a gázcsövek, a villamosrendszer és a vízcsatorna rendszer is. Mindenhol LED égők vannak az udvarokban.

Dunai panorámás, fekvése nyugati. Lokációja ellenére nagyon csendes. Falai vastagok. Riasztó rendszerrel felszerelt.
4 szobával, egy előszobával, 1 konyhával, 1 fürdőszobával, plusz külön illemhellyel és egy kamrával rendelkezik. Jó állapotú. Az ajtók és a faablakúak eredetiek. Utóbbiak duplaüvegezettek és hőszigeteltek. Külön vízórás, egyedi mérésű.
A fűtést hőfokszabályzós, Héra rendszerű cserépkályhák és külön falikonvektorok biztosítják.
Belmagassága 3,6 méter.

Önálló pincetároló is tartozik a lakáshoz.

A közös költség 26.314 ft.

Az ingatlan per-, és tehermentes, azonnal birtokba vehető.

A környék ellátottsága kiváló mind infrastrukturálisan, mind pedig a mindennapi élethez szükséges intézményekkel. A közelben van a Nemzeti Színház, a Müpa, a Nehru Part, a Bálna.
A közelben bankok, gyógyszertár, posta, óvodák és iskolák. Könnyen elérhető a Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az ELTE, a Pázmány, a SOTE, a Corvinus és az NKE is.
Napjainkban és a jövőben a környéken rengeteg a tervezett beruházás.

Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, pince, közös tároló, riasztó rendszer, napvédő rolók
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)
I offer for sale this 111 m2, 4-room, brick-built corner apartment on Soroksári út.

It is also an excellent option for large families, investors, law offices, and medical clinics.

The apartment is located on the 3rd floor of the 192-apartment, 6-story, 2-elevator apartment building with a gangway and circular corridor, built in 1920. Accessible. It has been continuously maintained and its financial situation is in order. In recent years, the interior corridors and courtyard paving, the elevators, and the roof of the house have been renovated. The gas pipes, the electrical system and the water sewer system are also new. There are LED lights everywhere in the yards.

Danube panoramic, west facing. Despite its location, it is very quiet. Its walls are thick. It is equipped with an alarm system.
It has 4 rooms, an entrance hall, 1 kitchen, 1 bathroom, plus a separate toilet and a pantry. In good condition. The doors and wooden windows are original. The latter are double-glazed and thermally insulated. Separate water clock, unique measurement.
Heating is provided by Héra system tile stoves with temperature control and separate wall convectors.
Its interior height is 3.6 meters.

The apartment also includes a separate storage room in the basement.

The common cost is HUF 26,314.

The property is free of lawsuits and encumbrances and can be taken into possession immediately.

The provision of the neighborhood is excellent both in terms of infrastructure and the institutions necessary for everyday life. The National Theatre, Müpa, Nehru Part, Bálna are nearby.
Banks, pharmacy, post office, kindergartens and schools are nearby. The University of Technology and Economics, ELTE, Pázmány, SOTE, Corvinus and NKE are also easily accessible.
Nowadays and in the future, there are many planned investments in the area.

The property can only be viewed by appointment.


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Budapest 9. kerület, Soroksári út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604643


+36 70

Ingatlannet kód: NET6604643

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi (Budapest 9. kerület, Soroksári út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 111 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 809 910 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604643. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.