star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőtúr

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

26,5 millió Ft

Eladó lakás Mezőtúr

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Mezőtúr

  • 70m²


Ár:

26 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálom a kényelmet és csendet keresőknek! Egy új lehetőség várja Önt Mezőtúr szívében, a Bányató közvetlen szomszédságában, ahol a városi pezsgés találkozik a nyugodt, csendes környezettel. Ez a 70m2 társasházi lakás tökéletes egyensúlyt teremt a városi élet és nyugalom között.
Ingatlan jellemzői: 

- 3 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és külön WC

- kertes ház élménye egy 300 m2 saját udvari rész

- az önálló saját garázs, alsóépület és tároló extra tágasságot adnak

- városközponti elhelyezkedés, mégis csendes, nyugodt környék a zsákutcának köszönhetően


Ez a lakás olyan, mintha egy kertes ház és egy társasház harmóniáját ötvöznénk. A kényelmes elrendezés és a tágas belső terek a családi élet minden pillanatához ideálisak. A sima lakásokkal ellentétben a kert rész lehetőséget kínál a kerti partykra, grillezésekre a gyerekeknek a szabad játékhoz vagy csak egyszerűen a természet közelségének élvezésére. Az önálló garázs és alsóépület pedig számos lehetőséget rejt magában. Ne maradjon le erről a kivételes ajánlatról, ahol a város közelsége és a nyugalom találkozik. Pár perc sétára találhatóak boltok, buszpályaudvar és piac. Hívjon ha felkeltettem az érdeklődését, és tekintsük meg együtt az ingatlant! Az ingatlan megvásárlásához banki konstrukciókkal is a segítségére leszek, az ingatlan per és tehermenetes, CSOK-ra alkalmas, azonnal költözhető.


Elhelyezkedés

Mezőtúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632532


+36 70

Ingatlannet kód: NET6632532

Az általad megtekintett eladó mezőtúri téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 26,5 millió Ft, négyzetméter ára 378 571 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Vásárhelyi Éva referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632532. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.