star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Diósgyőr

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

17,49 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Diósgyőr

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Diósgyőr

  • 51m²


Ár:

17 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
7.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

Csodálatos panoráma, friss levegő, nagyszerű lehetőség! Ezt keresed?
Eladó lakás Diósgyőrben!

Eladásra kínálunk Miskolc egyik közkedvelt városrészében, a Kuruc utcában egy 51 nm-es, 2 szobás, részben felújított lakást. Az ingatlan egy 10 emeletes, kifizetett panelprogramos ház hetedik emeletén helyezkedik el, kilátással a festői Bükk hegységre. A lakás jó állapotú, fekvését tekintve É-D-i fekvésű.
A biztonságról új, több ponton záródó biztonsági ajtó gondoskodik. Nyílászárói műanyag, hőszigetelt ablakokra lettek cserélve. A felújítás során az elektromos hálózat teljes egészében cserélve lett. Az otthon melegét egyedi mérős távfűtés biztosítja. Az előszoba és a konyha jó minőségű Gres járólappal burkolt. A konyhában újszerű, modern konyhabútor és tűzhely került beszerelésre. A szobák falait tapéta borítja, egyéb helyiségekben festett glettelt falak vannak. A két szoba burkolata mozaik parketta. A fürdő és WC külön helyiségekben található. A WC fel lett újítva, a fürdő még felújításra vár. A lakás egy praktikus lomossal egészül ki.
Helyiség lista:
1 előszoba
1 konyha
2 szoba
1 fürdő
1 WC
1 lomos
Ajánlom annak, aki a panorámás kilátást, a festménybe illő naplementéket és a tiszta, jó levegőt keresi!
Tiszta rendezett lépcsőház, kulturált szomszédság, tökéletes infrastruktúra jellemzi az ingatlant és a környéket.
Amennyiben szeretnél Diósgyőr keresett, zöldövezeti részén lakni, akkor hívj bizalommal a megtekintéssel kapcsolatban.
Majoros Ildikó
Etikus ingatlanos
Zökkenőmentes vásárlást szeretnél? Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét. Amennyiben hitelre van, szükséged Magyarország összes bankjának ajánlatával vár független pénzügyi szakértőnk.


Elhelyezkedés

Miskolc, Diósgyőr, Kuruc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653426


+36 30

Ingatlannet kód: NET6653426


Az általad megtekintett eladó Miskolc, diósgyőri (Kuruc utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 17,49 millió Ft, négyzetméter ára 342 941 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Majoros Zsoltné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653426. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Diósgyőr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.