star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc, Selyemrét

  • 54m²


Ár:

16 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc Selyemrét városrész legjobb részén, egy 7 emeletes szigetelt homlokzatú társasház 6. emeletén, egy 54 m2 alapterületű 2 szobás felújított lakás eladó!

Helyiséglista: előszoba, konyha, gardróbszoba, fürdőszoba, wc helyiség, nappali, hálószoba, erkély, garázs!

Az ingatlan ablakai új műanyag szerkezetűek! A villamos hálózat cserélve lett! Fűtése házközponti jellegű, a hőleadás radiátorokkal történik! A szobák egybe és külön is nyílnak, laminált lappal borítottak falaik festettek! A többi helyiség járólappal burkolt! A nappali része egy nagyméretű erkély is! Gardróbszoba ki lett alakítva! A wc külön helyiségben kapott helyet! A fürdőszoba is teljesen felújított a vízvezetékek cseréje megtörtént! A konyhában egyedi konyhabútor található meg!
A társasház tiszta csendes, a lakóközösség kiváló! Parkolás ingyenes! A lakáshoz igény szerint megvásárolható egy 16 m2- es garázs, ami nem képezi a vételár részét! A garázs jogtiszta, az alapterület és az utak tulajdoni hányada is meg lett vásárolva, telekkönyvbe bevezetve!
Közelben megtalálhatóak boltok, iskola, busz és villamosmegálló, és a Belváros!
Az ingatlan tehermentes!

AZ ÁR ALKUKÉPES!


Elhelyezkedés

Miskolc, Selyemrét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608391


+36 70

Ingatlannet kód: NET6608391


Az általad megtekintett eladó Miskolc, selyemréti csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A csúszózsalus lakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A csúszózsalus lakás ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 312 963 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608391. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Selyemrét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.