star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 70m²


Ár:

39 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
4.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc belvárosában, eladó egy a sétálóutcára és az AVASI kilátóra néző, nagy erkélyes, 70nm-es szépen karbantartott lakás. Az ingatlan kiváló elrendezésű, konyha-étkező + tágas nappali, külön nyíló szobák, hatalmas erkély és külön fürdő + wc került kialakításra. A távfűtéses kényelmes otthon, tökéletes választás azok számára, akik a belváros szívében szeretnek élni, de befektetésnek is kiváló lehetőség. További részletekért várom hívását.

Referencia szám: LK064318-IN


Elhelyezkedés

Miskolc, Széchenyi istván út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627702


Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627702

Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Széchenyi istván út) csúszózsalus lakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 564 286 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Kasler Béla referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627702. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.