star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 159 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

180 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 159 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 159m²


Ár:

180 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁRON Öreghegyen, a városra panorámás, 2 lakásos társasház, emeleti 159.5 nm-es lakása gyönyörű 710 m2-es parkosított saját használatú udvarral eladó. A lakáshoz saját garázs, és önálló utcai bejárat tartozik.
I.á.: 180 M Ft         Tel.: 06 (20) 558-8805
AZ INGATLAN Öreghegy csendes részén, egy két utcára nyíló, összesen több mint 1400 m2-es telken terül el, melybő 710 nm saját használatú, lekerített rész. Erkélyéről hihetetlen panoráma nyílik az alattunk elterülő városra.
A lakás elrendezése:
Az emeleti szinten ( 159.5 m2) található nappali, konyha, étkező, 3 hálószoba, (melyből az egyik gardróbként funkcionál jelenleg) kamra, fürdőszoba, külön wc-kézmosó, és egy háztartási helyiség.
A lakás kifogástalan állapotban van. Burkolatok, nyílászárók, beépített bútorok igényesen megválasztott darabok, és egytől egyig hibátlan állapotúak. Az épület belső elrendezése logikusan átgondolt, jól tervezett. Az élhető tágas közösségi terektől kissé elszigetelten helyezkednek el a kényelmes méretű hálószobák. 
REZSI INFORMÁCIÓK:
Az ingatlan természetesen külön mérő órákkal rendelkezik, és KÉNYELMESEN belefér az alap gáz és áram díjakba, így a lakás üzemeltetése rendkívül kedvező, a méretéhez képest pedig főleg!
MIRE ALKALMAS ez az ingatlan?- Nagy család részére rendkívül tágas, kényelmes, biztonságos, meghitt impozáns otthon lehet.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ingatlan és szeretné közelebbről is megismerni, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a részletek és az időpont egyeztetése kapcsán!
I.á.: 180 M Ft
Tel.: 06 (20) 558-8805


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607094


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607094

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 159 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 180 millió Ft, négyzetméter ára 1 132 075 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Zoltán referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607094. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.