star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 102 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

77,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 102 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 102m²


Ár:

77 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1911
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ, TÁGAS LAKÁS A BELVÁROS SZÍVÉBEN

A VI. kerület közkedvelt részén, Terézvárosban kínálom megvételre ezt a CSENDES, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, DUPLAKOMFORTOS 102 m² alapterületű, 4 szobás, erkélyes téglalakást.

Az 1909 és 1911 között épült társasházat, ismertebb nevén ROSENFELD HÁZ, a neves műépítészek, Málnai Béla és Haász Gyula tervezték.

Az ingatlan 2008-ban TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON esett át, mely magában foglalta a lakás elektromos hálózatának és fűtésrendszerének korszerűsítését, a vízvezetékek cseréjét, valamint esztétikai felújításokat. Az ingatlan fűtéséről (kondenzációs) gázcirkó rendszer gondoskodik.

A lakás havi közös költsége mindössze 32.000 Ft, mely magában foglalja a vízfogyasztást, a felújítási alapot, a szemétszállítás valamint a társasház takarítás díját is. Az egyéb közüzemi fogyasztások saját mérőórák által mért fogyasztás alapján fizetendők.

Az ingatlan rendezett, karbantartott, LIFTES társasházban található. A pincében TÁROLÓ is az itt lakók rendelkezésére áll.

Az egyik szoba saját fürdővel és konyhával rendelkezik, mely a lakástól elkülönülve, egy kényelmes (vendég)lakosztály lehetőségét is magába rejtheti.
Az ingatlan több szempontból is NAGYSZERŰ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET kínál, miszerint méretének és jelenlegi elosztásának köszönhetően kiválóan alkalmas akár 2 MODERN és a mai kor igényeit maximálisan kielégíteni képes, LAKÁS kialakítására.

A lakás ELHELYEZKEDÉSE KIVÁLÓ, 4 perc sétatávolságon belül elérhető a nívós Andrássy út, az Oktogon valamint a Nyugati pályaudvar is. A közelben minden tömegközlekedési eszköz megtalálható (4-es és a 6-os villamos, M1-es és M3-as metró, továbbá számtalan busz és trolibuszjárat is).

Az ÖSSZES BÚTORZAT AZ ÁR RÉSZÉT KÉPEZIK!

A lakás kiváló otthona lehet:
- több gyermekes családoknak
- mindazoknak, akik a nívós és nyugodt miliőt keresik,
- azoknak, akik kedvelik a tágas tereket,
- a befektetési céllal ingatlant keresőknek,
- vagy az ingatlanhasznosítási céllal rendelkezőknek egyaránt.

A lakással kapcsolatos további információért, valamint annak megtekintésével kapcsolatban VÁROM HÍVÁSÁT akár hétvégén vagy az esti órákban egyaránt!


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Terézváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6425373


OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6425373

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Terézváros) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: az építés éve 1911, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 77,9 millió Ft, négyzetméter ára 763 725 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant OPTIMA | A szakértő ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6425373. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.