star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 36m²


Ár:

45 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A VI. kerületben, TERÉZVÁROSBAN, az Andrássy út, a Nyugati pályaudvar és a Városliget közelében kínálunk megvételre LIFTES TÁRSASHÁZ 3. emeletén egy 36 nm-es + galériás, ERKÉLYES, hangulatos lakást.

Az épület 4 emeletes, rendezett. A körfolyosók nemrég új burkolatot kaptak, tavasszal pedig a külső és belső homlokzat felújítása van tervben.

A lakásban a 3,8 méteres belmagasságnak köszönhetően a szobában egy hálónak alkalmas galériát, a fürdő felett pedig egy praktikus gardróbot alakítottak ki. Kellemesen indulhat a reggelünk egy kávézással az erkélyünkön, ami tökéletes helyszíne lehet egy fárasztó nap utáni beszélgetésnek, pihenésnek is.

A rezsi kedvező, minden közmű egyedi mérőórás, fogyasztás alapján fizetendő, a közös költség 8532 Ft/hó. A fűtést gázkonvektor biztosítja.

Az infrastruktúra kiváló: néhány percen belül megtalálható bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, rendelő, gyógyszertár, élelmiszerboltok, éttermek. Kikapcsolódási, szórakozási lehetőségek a közeli Westend bevásárlóközpontban és a megújult Városligetben állnak rendelkezésünkre, ahol a pihenés, sportolás számos fajtája elérhető, akár négylábú kedvencünkkel együtt is.

A tömegközlekedés kitűnő: közelben az M1 metró és a 72-es troli megállója, amivel percek alatt a Nyugatinál lehetünk, ahol többek között az M3-es metróra és a 4-6-os villamosra is átszállhatunk.

Mindezek fényében ezt az ingatlant bátran ajánlom saját otthonnak, kezdő lakásként és befektetési célra, kiadásra egyaránt.

További kérdéseivel és megtekintési szándékával keressen bizalommal!

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!
Ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ingatlanos szakjogász, energetikus biztosítása.
Hitelügyintézés a legjobb feltételekkel, gyorsan és díjmentesen.
Komlós Rita +36203315702

Referencia szám: LK058113


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6591290


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 275 000 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Komlós Rita referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.