star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

79,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 112m²


Ár:

79 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre Kínálok A Garay Téren Egy Teljes Körűen Felújított, 112 M2-Es, 3 + 1 Félszobás, Nagypolgári, ERKÉLYEs, NAPFÉNYEs, CSENDEs, Tágas, Otthonos, Jó Elosztású, Nagyon JóL Kiadható Lakást!

Rendkívül frekventált, de mégis csendes környéken található a Garay Center mellett, egy 4 szintes, régi, nagypolgári, tégla építésű társasház 1. emeletén.
Délnyugati fekvésének köszönhetően a délutáni órákban szép napfényes, délelőtt pedig az erkély és a konyha.

Az ingatlan egy teljes körű felújításon esett át, ezalatt értem az összes villany- és vízvezetékek cseréjét, az összes fanyílászáró (ablak, ajtó) felújítását, a faparkettát csiszolták, lakkozták mindenhol, a hall/étkezőben modern vinyl burkoltak, a vizes helyiségekben járólappal, kivétel a konyhát ahol szintén pvc-vel. Tapétáztak, festettek. Fürdőszoba és a wc szintén felújított, a fürdő most frissen kapott új kádat. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, a fűtést konvektor, ezek a fűtőtestek is le lettek cserélve, illetve a nagyszobában elektromos panel. A beépített konyhabútor a tűzhellyel, sütővel és elszívóval a vételárat képezik. A konyhában található egy kamra is, mely polcos szekrényekkel van ellátva. Az előszobából és a konyhából nyílik egy 3 m2-es erkélye a hátsó udvar fele. Szobák méretei: 26,5 m2, 18 és 18 m2 és 5,3 m2 a félszoba (vendég, gyerek, dolgozó vagy gardrób szobának tökéletes). Belmagassága 370 cm.

Fűtési költsége (gáz) átlagosan 6.000 Ft, de egyéni fogyasztás függő.
Közös költség 23.500 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, ház biztosítást és a szemétdíjat is, illetve Ltp-je is van a háznak.
Lent a pincében található egy saját, 5 m2-es tároló helyiség, mely a lakáshoz jár.

A ház jó állapotú, a tető volt felújítva, fő gáz vezetékeket cseréltek, kaputelefont kicserélték, ami éppen szükséges, azt megcsinálják.

Rugalmasan költözhető!

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz, valamint a Keleti Pályaudvar. A közelben megtalálható iskola, óvoda, élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár, üzletek, étterem, bank, Város liget kb. 3 percre, minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy megbízható, igényes, felújított, tágas, polgári lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis csendes környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Irányára 79.5 Millió Forint!

A környékről:

Frekventált


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Garay tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6540006


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Garay tér) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 79,5 millió Ft, négyzetméter ára 709 821 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oszter Károly referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540006. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.