star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 60m²


Ár:

49 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Referens: ZBA11/93730
Eladó lakás és üzlethelyiség egybe a VII. kerületben

Eladóvá vált egy földszinti lakás és üzlethelyiség a Nagykörút belső részén. Az ingatlan rögtön két bejárattal is rendelkezik (utcafronti és udvari), így könnyedén akadálymentesíthető a bejutás.
A VII. kerületben elhelyezkedő ingatlan belső terének elrendezése továbbá azt is lehetővé teszi, hogy akár két lakást is kialakítson belőle a leendő tulajdonos.

A lakás hátsó, udvari bejáratos része 25 m2-es, és található benne egy fürdőszoba, egy konyha és egy galériás félszoba, amelynek ablaka a csendes belső udvarra néz.
A lakás utcafronti része kb. 20 m2-es és egy 15 m2-es, galériás tárolórésszel rendelkezik, illetve egy vendég vécével. Mivel vízvételi pont itt is található, akár plusz zuhanyzó is kialakítható, és egy konyha is.

Az ingatlan esztétikai felújításon esett át, minden szoba frissen van festve.

A környék frekventált, a 3-as és 4-es metró, illetve több busz és trolibusz megálló is 6-7 perces sétával elérhető. A közelben található piac, patika, kórház, állatorvosi rendelő, több étterem, gyorsétterem, drogéria és bevásárlási lehetőség is egyaránt. Az ingatlan szomszédságában van a Garay Center, illetve Copy Guru is pár perces sétára.


Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641939


Zácsné Bartucz Annamária XI. Kondorosi út

Zácsné Bartucz Annamária XI. Kondorosi út

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². A téglalakás ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 816 667 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zácsné Bartucz Annamária XI. Kondorosi út referens a Bp. XI. kerület Kondorósi út 7. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641939. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.