star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Palotanegyed

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

71,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Palotanegyed

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Palotanegyed

  • 80m²


Ár:

71 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

20%-OS ÉVES HOZAM INGATLANNAL, MIKÖZBEN 5 ÉV ALATT EZ ÉRTÉKE IS MEGHÁROMSZOROZÓDOTT!
MOST AZ ÖNÉ LEHET! CSAK HÍVJON!

Budapest VIII. kerületében, a Baross utca legelején, kiváló elhelyezkedéssel rendelkező, most is folyamatosan termelő, Airbnb-re optimalizált, extra magas hozamokat realizáló, kettéosztott lakás azonnali átadással ELADÓ! Már holnap önnek fialhat havi 1-1,5 millió Ft-ot!

A 6 évvel ezelőtt teljes felújításon és átalakításon átesett lakás 49 nm-nyi alapterülete fölé gyakorlatilag egy teljes álló galéria készült, ezzel majdnem megduplázva az alapterületét. Így most összesen 80 nm-en egy időben 8 fő helyezhető el, ráadásul két külön egységben, ezzel rugalmasan kombinálva az időpontokat, igényeket, ügyesen kimaxolva a lehetséges bevételt.
A nagyobb lakásban kap egy tágas amerikai konyhás nappalit gépesített konyhával és konyhaszigettel, sarokkádas fürdőt, előszobát beépített szekrényekkel, mely helységek fölött egy hálószoba és egy nagy tároló lett kialakítva, plusz egy nagyon hangulatos felső pihenőtér.
A kisebbik lakás szintén egy szoba-konyha-étkező kombinációval rendelkezik az alsó szintjén, mely fölött egy nagy állógaléria rejti a hálóhelyet. Ennek a lakásnak egy szép zuhanykabinos, ablakos fürdőszobája van.
A két lakás egy közös ablakos előtérből nyílik, ahol a mérőórák kaptak helyet.
Amit egy ekkora méretből ki lehetett hozni, az itt megvalósult. Nem véletlenül ennyire sikeres a rövidtávú bérleti piacon.

A környékről csak egy-két szó: mivel a Kálvin tértől mindössze 3 perc sétára vagyunk, itt mindent azonnal elér és megtalál: üzletek, éttermek, szórakozóhelyek, múzeumok, tömegközlekedés.

Talán már látja, hogy egy kisebb aranybánya várja új gazdáját!
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, jelezze és megszervezem a lakás megtekintését.
A további részleteket utána megbeszéljük. Hitelben, ügyvéddel, vagy egyéb tanácsadással segítségére leszünk. Önnek csak a döntést kell meghoznia!


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Palotanegyed, Baross utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595199


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595199


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerület, palotanegyedi (Baross utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 71,99 millió Ft, négyzetméter ára 899 875 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595199. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület, Palotanegyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.