star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 44 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 44 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 44m²


Ár:

34 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1968
Emelet
5.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A VIII kerület egyik kulturális központjában, a megújult Kálvária téren eladó egy karbantartott, szép házban lévő csendes lakás!

Egy nagyon szépen karbantartott, kulturált ház, 5. emeletén található a lakás, ahova lifttel vagy gyalog jutunk fel. A ház belső udvarában egy nagyon szép parkosított, zöld rész lett kialakítva közös használatra. A ház alatt száraz, szintén karbantartott pince rendszer van a lakásokhoz tartozó, önálló tárolókkal. A lift is nemrég lett szépen felújítva a kamera rendszerével együtt.

A lakás világos, napfényben fürdik D-K tájolásának és a nyílt térre néző nagy ablak felületeknek köszönhetően. A nagy szoba francia erkéllyel a Kálvária térre nbéz. Egy tágas és jól megtervezett konyha és étkező lett kialakítva, melyből nyílik egy kamra és a fürdő .Az előszobából még nyílik egy külön wc és egy gardrób.

Egy nagyon kellemes otthon lehet ez a lakás egy kezdő pár, vagy család részére de ugyan olyan tökéletes lehet befektetésnek kiadásra, hiszen számtalan egyetem, főiskola található a közelbe és a közlekedése is kiváló.

A lakást jelenleg bérlők lakják akik ha lehet szívesen maradnának is.

A lakás jelenleg 1 szobás de egy kis átalakítással könnyen kétszobás is lehet.
Keressen bizalommal kérdéseivel, megtekintés egyeztetésével a Duna House teljes ingatlan kínálatáért! Legyen szó adás-vételről, ingyenes értékbecslésről, ingyenes tanácsadásról vagy a legjobb feltételekkel történő ingyenes és független hitelügyintézésről. Állok rendelkezésére minden kérdésben!


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652417


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6652417

Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 795 227 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Barta Orsolya referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652417. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.