star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 68 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

47 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 68 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 68m²


Ár:

47 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A VIII. kerület rohamosan fejlődő, újjáépülő részén az Orczy kert közelében eladó egy 68 m2-es 2 szobás galériás jó állapotú, I. emeleti lakás.Jó állapotú, lift nélküli házban kínálunk eladásra egy tulajdoni lap szerint 68 nm-es 2 szobás, galériázott lakást.A lakás 2 bejárattal is rendelkezik, így könnyen alakítható, a bejáratai variálhatóak, a belső terek szintén alakíthatóak. Hő és hangszigetelt nyílászárókkal és redőnnyel felszereltek az ablakok.A bejáratokat új modern biztonsági ajtókkal szerelték fel.Az egyik nagyszoba ablakai csendes mellékutcára néznek.A fürdőszoba és a WC, külön helyiségekben találhatóak, valamint van még egy kamra is.A lakás fűtése gázkonvektoros, valamint új modern hűtő-fűtő klímákkal is felszerelt amelyek H-tarifás áram elszámolással vannak bekötve, a villany és a gáz használat fogyasztás alapján fizetendő.A konyha tágas, étkező asztal is kényelmesen elfér benne, a mellette lévő szobával akár egybe nyitható, vagy a konyha áthelyezhető és egy külön nyíló belső udvarra néző csendes hálószoba kialakítható, így a lakás 3 szobássá is alakítható.A pincében egy tároló is tartozik a lakáshoz.A ház homlokzata felújításra került, illetve a lépcsőház jó állapotú, karbantartása folyamatos.Ajánljuk családoknak, pároknak, de kiváló elhelyezkedése miatt a befektetők is megtalálhatják itt számításaikat.- Villamos, buszok, troli,( 24-es villamos, 9-es, 99-es busz, 83-as troli )3-as metró ( Nagyvárad téri megállója, vagy a Keleti pálya udvari megállója), egyéb közlekedési csomópontok (Népliget, Nagyvárad tér, Keleti pályaudvar, Blaha Lujza tér, körúton a 4-6 villamos vonala 10-15 perc alatt elérhetőek- A közelmúltban megújult Orczy-kert pár perc sétával elérhető- Kiváló infrastruktúra: Teleki téri piac, gyógyszertár, Aldi néhány méterre a lakástól megtalálható, valamint az Aréna bevásárlóközpontba is gyorsan el lehet jutni.- Egyetemek (NKE,SOTE) szintén sétatávolságra vannakSzó lehet a Tisza mentén vízparti nyaraló beszámításáról is értékegyeztetéssel.Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

47000000 Ft

Referencia szám: LK045251


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Kőris utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653154


+36 30

Ingatlannet kód: NET6653154


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Kőris utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 47 millió Ft, négyzetméter ára 691 176 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Héjja Magdolna referens a Kiszugló irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653154. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.