star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület, Ligettelek

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

63 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület, Ligettelek

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület, Ligettelek

  • 59m²


Ár:

63 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladó frekventált helyen X. kerület Kőbánya városközpontjában egy 59 m2-es (+ 10 m2 galéria), 2014-ben teljeskörűen felújított 2 szobás, gyönyörű 1. emeleti lakás, melyhez egy pince is tartozik. Az épület 1910-ben épült, 20 lakásos téglaépítésű társasház.
A lakás délkeleti fekvésű, napfényes, utcára néző két szobájából a nagyobb 2015-ben lett galériázva. A lakásba lépve tágas előszoba fogad, jobbra sarokkádas fürdőszoba, az előszobából a gépesített konyha (elektromos sütő+főzőlap) és spájz található. A konyhabútor 2015-ben egyedi tervezés alapján készült. A lakás egyedi mérőórás, termosztáttal ellátott cirkófűtéssel rendelkezik. Rezsije nagyon alacsony.
Közös költség 15 000 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítás, lépcsőház világítás-takarítás, közös képviselő díját és a felújítási alapot.
A társasház egy zárt zöldövezeti udvart ölel körbe. A lakóközösség összetartó és barátságos.
Közelben találhatók óvodák, iskolák, éttermek, piac, fitneszterem, parkok, focipálya, játszóterek, kutyafuttatók, kulturális központ (amely színházi előadásoknak, koncerteknek illetve gyerekprogramoknak ad helyet), könyvtár, gyógyszertár, orvosi rendelő, kisebb és nagyobb közértek. 10 perc sétatávolságra található az Óhegy Park új játszóterekkel, szabadtéri fitness eszközökkel, futópályával, a sportolni vágyók és családok kedvelt helyszíne.
Infrastruktúrája közlekedés szempontjából kiváló, autóval és tömegközlekedéssel is pár percre van pl. az Örs vezér tér, KÖKI, Népliget.
Közlekedés: 28, 3, 62 villamosok, 9, 185, 85-ös, 162, buszjáratok, vasútállomás, az Örs vezér téren HÉV, Metro, távolsági és Budapesten közlekedő autóbuszok, trolibusz, taxiállomás. Innen bárhova rövid idő alatt el lehet jutni.
A lakás elhelyezkedését és kialakítását tekintve, tökéletesen alkalmas kisgyerekes családoknak és pároknak is. Jelenleg egy megbízható albérlő lakja, aki, lehetőség szerint, továbbra is az ingatlanban maradna, így befektetőknek is egy kiemelkedő üzleti lehetőség.
A lakás pénteki napokon megtekinthető. (Igény esetén további időpontok egyeztethetők.)
(Az ár irányár.)

Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését és megtalálta a tökéletes otthont, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár szükség esetén igénybe veheti a Fundamenta Ingatlan Extra Kamat Kondíciónkat is amely fix 5,6-5,4% között igényelhető. Keressen bizalommal telefonon


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Ligettelek


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639062


+36 70

Ingatlannet kód: NET6639062


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerület, ligetteleki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 63 millió Ft, négyzetméter ára 1 067 797 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Somogyvári Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639062. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület, Ligettelek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.