star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, X. kerület

  • 54m²


Ár:

42 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Budapest X. kerületében, Óhegy csendes részén, egy 54 nm-es , jó elosztású, tágas terekkel rendelkező, részben felújított állapotú, 2 szobás társasházi lakást, melyhez saját garázs és tároló is tartozik.

Az ingatlan egy 9 lakásos társasház magasföldszintjén helyezkedik el, amely zárt lépcsőházból közelíthető meg.
A lakást folyamatosan karbantartották, így az évek során műszaki és esztétikai felújítás is történt. Cserélve lettek a villanyvezetékek, a melegvízről és a fűtésről cirkó gázkazán gondoskodik, a hőleadás lapradiátorokon keresztül történik, a régi ablakokat műanyag, redőnnyel ellátott nyílászárók váltották fel, továbbá több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó lett beszerelve, és a fürdőszoba is új köntöst kapott.

A közelben bölcsődék, óvodák, iskolák, kórház, kormányablak uszoda, jégpálya, bank, posta, illetve több kisebb- nagyobb bevásárlásra alkalmas bolt, üzlet is található. Néhány perc sétára van a felújított Óhegy park, amely számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt kicsinek és nagyoknak egyaránt.
A közlekedés kiváló, a közelben több buszjárat is megtalálható, mellyekkel15 perc alatt elérhető az M2 és M3 metró és Kőbánya alsó vasútállomás is.

Az ingatlan per és tehermentes, kevés ráfordítással, akár azonnal beköltözhető.


INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! B.G. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359601


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, X. kerület, Kőbánya - Óhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6583088


+36 20

Ingatlannet kód: NET6583088


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (X. kerület, Kőbánya - Óhegy) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 42,6 millió Ft, négyzetméter ára 788 889 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583088. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.