star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

58 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 60m²


Ár:

58 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1938
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Buda 11. kerületében eladó ez a magasföldszinti, erkélyes, 60 nm-es, 2 szobás felújított lakás!
A közös kerttel, erkéllyel rendelkező ingatlanban pár éve felújításra került a teljes víz és villany vezeték, a fürdőszoba és a konyha burkolata és bútorzata, valamint a nyílászárók.
Az ingatlan elhelyezkedése és állapota miatt, kitűnő lehetőség a felújítástól ódzkodó idősebbeknek, befektetőknek, pároknak, egyetmistáknak!
A közelben infrastruktúra szempontjából minden megtalálható: iskola, óvoda, bőlcsöde, gyógyszertár,boltok, bevásárlóközpont, edzőterem, étterem.
Tömegközlekedése kitűnő. A 17-es villamos megállója pár perc sétára taláható, ahol a köttött pálya előnyeit élvezhetjük, de Bach csomópontról induló buszjáratok is könnyen elérhetők.
Amennyiben nem szeretne felújítással bajlódni, Buda jó tömegközlekedéssel rendelkező részén szeretne lakást vásárolni, előny az erkély, de nem szeret sokat lépcsőzni, mindemellet a közös kert is jól jöhet, akkor ezt a két szobás, erkélyes lakást érdemes megnéznie!
Hívjon és nézze meg személyesen!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
6m²
Fürdőszoba
4m²
Erkély
3m²
Szoba
21.5m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645293


+36 70

Ingatlannet kód: NET6645293


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1938, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 966 667 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Benkó Szilvia referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645293. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.