star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 60 m²

    telek

Vételár:

73,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 60 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 45m²


Ár:

73 900 000 Ft

Közös költség
15 ezer Ft
Építés éve
2017
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
12 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Privát kertkapcsolattal, nagy terasszal rendelkező lakás eladó Budapest XIII. kerületében. Érdeklődni a 20/320-1063-as telefonszámon lehetséges. 

Midea légkondicionálóval, motoros alumínium redőnyökkel, szúnyoghálókkal és szintén motoros működtetésű, valamint szélérzékelővel ellátott napellenzővel felszerelt. 

A konyhabútor beépített Bosch háztartási gépekkel (mosogatógép, sütő, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, páraelszívó) és Liebherr alulfagyasztós hűtőszekrénnyel felszerelt. 

A fürdőszobában, hálószobában és az előszobában szintén egyedi tervezésű, magasfényű, led világítással kiegészített nagy tárolókapacitású szekrények találhatóak, továbbá az irányár részét képezi egy felültöltős Electrolux mosógép is. 

Befektetők számára is tökéletes választás lehet, hiszen a kertkapcsolat és a kerület adottságai miatt kifejezetten könnyű a bérbeadás. A társasházban van lehetőség teremgarázs/földszinti beállóhelyek bérlésére. 

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, 1/1 tulajdoni hányad jellemzi. 

IRÁNYÁR: 73,9 millió Ft. 

INGATLANKÖZVETÍTŐK MEGKERESÉSÉRE NEM TARTUNK IGÉNYT!


Helyiségek

Előszoba
2m²
Amerikai konyha
4m²
Terasz
12m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
4m²
Wc
1m²
Nappali
21m²

Elhelyezkedés

1135, Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, Párta köz 2


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6646220


+36 20

Ingatlannet kód: 6646220


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi (Párta köz 2) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 60 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 73,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 642 222 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Pusztai Zita hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646220. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.