star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 68 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

53,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 68 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XV. kerület

  • 68m²


Ár:

53 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XV. KERÜLETBEN: A KERTVÁROSI RÉSZEN, AZ ÉNEKES UTCÁBAN, CSENDES, PARKOS KÖRNYEZETBEN, 4 EMELETES HÁZBAN, ERKÉLYES, 68 M2, VILÁGOS, JÓ ÁLLAPOTÚ, 1+3 FÉLSZOBÁS, III. EMELETI PANELLAKÁS ELADÓ.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Nagyon jó lakóközösségű, jó állapotú, 1986-ben épült, 4 emeletes tömb.

A LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás 68 m2-es, világos, konyha, étkezős nappali, 3 szoba, fürdőszoba, előszoba, mellékhelyiség áll rendelkezésre és csendes parkra néző erkéllyel rendelkezik. A nyílászárókat kicserélték, új műanyag, hőszigetelt ablakokat szeretek be. A teljes víz-, villanyhálózat 2006-2007-ben cserélve lett.

A szobák külön nyílnak. A burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak. A konyhabútor, a beépített szekrények és a nappaliban található klíma a vételár részét képezi.

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan hitelre is megvásárolható, tehermentes. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Várjuk hívását munkanapokon 09:00-19:00 óra között.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Énekes utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6641269


Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Énekes utca) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A panellakás ára 53,5 millió Ft, négyzetméter ára 786 765 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Imobiliare Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641269. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.