star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

40,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 55m²


Ár:

40 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1963
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XVIII. Kézműves utcai szigetelt ház 4.emeletén eladó ,55 nm-s loggiás 2 szobás lakás.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.Igény szerint felújítható. Eredeti, jól működő nyílászárók találhatók az egyedi mérős távfűtéses lakásban. A loggiás nappali keleti tájolású,a kisebbik szoba nyugati tájolású. A kádas fürdőszobában található a wc .A konyhával szemben kis kamra kapott helyet. A közlekedőben hatalmas beépített gardrób van. 2 nm-s tároló tartozik a lakáshoz a közös helységben.

Az ingatlan kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék élvezni a város nyújtotta kényelmet és egyben a természethez közel lenni, hiszen mindkét szoba parkra néző. A loggia lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a friss levegő élvezetére. A közeli közlekedési lehetőségek és az infrastruktúra könnyű hozzáférést biztosítanak a város minden részéhez.

Megtekintési szándékával keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Kézműves utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652925


+36 30

Ingatlannet kód: NET6652925


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Kézműves utca) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A csúszózsalus lakás ára 40,9 millió Ft, négyzetméter ára 743 636 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Nóra referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652925. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.